- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TriX2010
tag
válasz
SzlobiG #48219 üzenetére
Én azért rányomnám manuálisan, menjen csak végig. Mivel azt mondod hogy akkor is akad probléma, ha leállitod a torrentet... Akkor meg már nem kéne hogy akadjon... Persze kérdés hogy milyen filmről van szó? A nagy terjedelem tág fogalom... Bitráta mennyi? FHD vagy UHD film... FHD-nél töredetettség ellenére sem szabadna akadnia, ott nicns akkora bitráta... UHD-nél már előfordulhat ez is.
Amit a kolléga irt, hogy a p2p stb stb lenullázhatja a vinyót, az teljesen igaz, nálam is megesik, de ha le van lőve akkor ez ugye nem lehet kiváltó ok.
Akkor a töredezettség evidensnek is tűnhet... Esetleg más terheli le a vinyót... (Érdemes a lassulás bekövetkeztekor megnézni a feladatkezelőt...) -
TriX2010
tag
válasz
Fr@nkieWilde #48145 üzenetére
Nekem a 64 gigás hiperx pendriveomat volt olyan régebbi gép ami nem kezelte... Nem is látta...
...
Ez esetben végül is lehetséges, hogy a Tied sem kezeli... Nem tudom hol lehet ennek utánanézni... Vagy a vinyót kéne egy egészen modern gépben kipróbálni... -
TriX2010
tag
Boldog Karácsonyt minden Fórumtársnak!
-
TriX2010
tag
válasz
Fr@nkieWilde #48141 üzenetére
Nem tudom... Az a baj, hogy én eleve nem hallottam még ilyenről... RAM-nál, Pendrive-nál oké, de egy HDD-nél...
-
TriX2010
tag
válasz
Fr@nkieWilde #48137 üzenetére
"aki azt állította, hogy azért adja el, mert az alaplapja nem kezeli a 4tb-os HDD-t" - Nem hallottam még alaplapi HDD méret korlátról... Nem állítok semmi rosszat senkiről, mindenesetre fura.... Vagy lehet, nála is hasonló volt és azt hitte hogy nem támogatja a lap....
Viszont ha aqua garis, akkor én elvinném gariztatni... Hacsak nálam okosabbak nem mondanak jobbat, szerintem vidd be aqua-hoz...
Egyébként ami még eszembe jut, hogy valami olyan fájlrendszerrel van formázva amit a win semmilyen formában nem tud kezelni... A lemezkezelős képeden, mintha nem is lenne fájlrendszere...
-
TriX2010
tag
válasz
Fr@nkieWilde #48134 üzenetére
"Tárolóhelyek védőparticiója" ... 2. kép... Na ez elég fura, én még nem találkoztam ilyennel. Google erre a két szóra nem hoz találatot.. Na ez még furább...
Kicsit olyan érzésem van mintha titkositott meghajtó lenne, de azt feltehetőleg közölné Veled a win...
Előzmények a HDD-vel kapcsolatban? Korábban Te használtad? Ugyanebben a gépben? Újratelepités volt? Részleteket részleteket...Vajon, ha bootolsz egy win telepitőről (w10), és azt mondanád a telepitőnek hogy oda telepitse akkor meg tudná oldani? Tudtommal "agresszivebben" képes a meghajtókat kezelni mint win alatt a lemezkezelő...
-
TriX2010
tag
válasz
King Unique #48120 üzenetére
Nekem a driver rendes Intel driver... Vagyis nem lehet ugyanaz a kiváltó ok... De azért mindjárt letörlöm és telepitek valamit
.... Töröltem a drivert, a win10 újraindítás után felrakta újra a drivert, aminek a neve ugyanaz, de jóval újabb verzió, és a jelenség megszűnt...
Köszönöm a segítséget!!
-
TriX2010
tag
ERRE valaki..?
-
TriX2010
tag
válasz
TM1L4N #48106 üzenetére
Bár nem vagyok nagy szakértő, de számomra valahogy egyértelműnek tűnik hogy a táp egy ilyen videokártyának éppen határeset... Szerintem a maxtor kicsit többet kajál mint pl a WD, és máris kevés a táp a konfignak... Ilyen VGA mellé én 600-650 wattos tápot raknék.... Ha tudsz valakitől kölcsön kérni akkor próbáld ki erősebb táppal...
-
TriX2010
tag
válasz
kenesei1982 #48104 üzenetére
Kedves Fórumtársak!
A problémám a következő: A laptopban levő vinyó folyamatosan leáll-elindul. Lényegében akár másodpercenként is újra felpörög. A napokban ennek a felpörgésnek a hangjára lettem figyelmes.
Ha amúgy csönd van a szobában, akkor még zavaró is a hang egy kicsit, de nem is ez a fő bajom, inkább aggódom, hogy hosszú távon ez mennyire jó a vinyónak.Vas: HP 840 G3 laptop
HDD: ST2000LM003 HN-M201RAD (leginkább torrent...)
Jelenleg HDS-ben az összes indulás/leállás száma 12700
Ez az érték reggel még olyan 12300 körül volt... Érezhető, hogy milyen intenzitással növekszik...
Működési idő: 531 nap.A jelenség CSAK akkumulátoros üzemben áll fent és csak miután a képernyő kikapcsol.
A vinyó új kora óta van nálam, kb két hónapja került bele a laptopba, előtte egy HP DV7-ben volt, amin WIN 7 futott. Ott nem volt ilyen probléma. Feltételezem, hogy a jelenséget valamilyen energiaellátási-energiagazdálkodási beállítás okozza, de nem jövök rá a megoldásra.
HDS-ben is próbáltam több beállítást, de hiába. Tanácstalan vagyok...HDS - Lemez - Fejlett energiagazdálkodás - feltolom maxra, kis idő múlva vissza van állítva...
HDS - Lemez - Akusztikai jellemzők - feltolom maxra, kis idő múlva vissza van állítva minimumra...
HDS - Beállítások - Lemez figyelés - Lemezek leállásának akadályozása - be van állítva, de hatástalan...Ötletek...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest