- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
válasz
liksoft #41816 üzenetére
Jártam a 8.1 lemezkezelőjében, de nem látta azt a meghajtót, amin nem a rendszer van, mert ugye, ott akkor is láthatónak kéne lennie, ha nincs hozzárendelve betűjel. Érdekes azonban, hogy a BIOS...UEFI látja mindkettőt. Ha nem maga az SSHD-val van gond, akkor nem idegeskedem, csak kissé aggaszt a jelenség.
-
Chp
őstag
Sziasztok! Ma érkezett meg az SSHD-m, amit beszereltem a már meglévő Seagate-em mellé, hogy átmentsem az adataim(gépeladás miatt). A régi lemezem egy ST1000LM024, az SSHD pedig ST1000DX001. Mindkettő tökéletesen működik és bár nem lesznek együtt használva, de benne van a szálka a szememben, hogy ha a régiről bootol a rendszer, akkor sehogy sem látja az újat, ha pedig az SSHD-ról bootol(erre is telepítettem rendszert), akkor meg az nem látja a régit. Nem találkoztam még ilyen problémával, az UEFI beállításokat is alapra tettem. Úgy tudtam hát megoldani az adatok átmásolását, hogy a régi lemezt egy külső HDD házba építettem és USB-n keresztül hajtottam végre a műveletet. Mi okozta a problémát? Köszi előre is!
Egyébként igazán jó cucc ez az SSHD.
-
Chp
őstag
Sziasztok! Adott egy 320GB-os Seagate Pipeline HD 2. Újonnan vettem, tökéletesen működik, viszont egy nagyon zavaró hibája, hogy néha kattan egyet, mintha megugrana a fej. Tulajdonképpeni megmutatkozása nincs a hibának, hiszen nincs se fagyásom, se kékhalál, se bad sector, se melegedés, CSAK maga a kattanás van. A régi vinyóm szintén Seagate volt, egy 320-as Barracuda és ugyan ilyen hangokat hallatott! Nem tudna nekem valami magyarázatot adni erre, sehol sem találtam és nagyon - nagyon zavaró!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- C++ programozás
- OTP Bank topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BMW topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged