- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
liksoft #37622 üzenetére
Isten ments, le van zárva. Rendesen, négy csavarral van rögzítve, van két ventillátor ami a levegőt mozgatja (elölről és a táptól jön levegő, gép hátulján távozik megfordított venti által), a táppal elvileg nincs gond.
Mondjuk a gép legtöbbet alvó módban van (ha nem tölt animét - bár mint a vinyón látható, most csontüres).
@Zsivaagoo: nem, ebből SSD lesz
-
Mister_X
nagyúr
válasz
liksoft #37620 üzenetére
volt Szó se róla, gyorsabb a rendszer (miután ÉN újraraktam
), elsőre nem is tudtam, hogy mi lehetett a gond, aztán telepítettem fel a Sentinelt, hogy mégis mivan. Aztán leborultam a székről.
Képpel többre megyek (kattintható):
Egy héttel ezelőtt még 100/98 volt 1000 hátralevő nappal.
Ha két hét múlva újat kell vennem, annak nagyon nem fogok örülni. Sosem lesz így Dreamcastem, pedig a játékok már befutottak eBay-ről
-
Mister_X
nagyúr
válasz
liksoft #37617 üzenetére
Egy héttel ezelőtt még 98% volt, egyetlen hibás szektorral. Azóta jött ismerősöm és újra akarta telepíteni a Windowst, valami UEFI-re hivatkozva. Mondtam neki, hogy nem kell, mert semmi bajom a mostani rendszer sebességével (20mp alatt ez is bebootol), aztán újratelepítette a Windowst és csak arra lett figyelmes, hogy a kért programok telepítése közben csontra kifagyott a rendszer. Aztán Sentinel benyögi, hogy 1024 hibás szektorom van és 11% a kondíció. Teljesítmény 100%...
Mi a franc
A merevlemez egy Samsung HD753LJ, a Sentinel 24°C-t mondd, de tudom, hogy a samuk érzékelője nem a legpontosabb, de nem hinném, hogy a meleg okozhatta
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Az létezik, hogy egy nap alatt 87%-ot essen a kondíció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- További aktív témák...
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged