- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galdius
csendes tag
elnézést nemközöltem hogy Satas-s rendszerről van szó amugy a lap egy GIGABYTE alaplap
de megnéztem egy asus al is meg r15 laptophoz is hozzá kapcsoltam e satán keresztülkijavitotam a problémát testdisk-el most azon gondolkodam hogy a partition magic vagy valmijen vírus okazta e a problémát mert ugyanis éppen egy másik 200 ata-s maxtor vinyóval történt ugyanez egy másik gépeb megjegzem a partition magic kiírt pár hibát hogy javitja miközben töltötbe mondtam jó javitsd és be se jött utána újrainditás után a másik samsung 500 as sata vinyó se jött-be (itt megjegyezném hogy a gépekben mindegyikben van egy 40Gb vinyók csak nincs semmi rákötve ezeken nem windows van hanem linux arról javitotam ki a vinyót) de a másik 200 as maxtor azt nem akrom formázi mert vna rajta pár órai hangfáj ami kéne róla de ez egyre távolibnak tünik mivel itt már nem látja mindkét particót(ezen a vinyón tartalék windows 7 rendszer volt)
-
Galdius
csendes tag
hy emberek egy olyan problémám lenne elszált a vinyómról a partició mind 2 de eszkökezelőben látja egy másik windowsból de nemtudom meghajtóként belőni nem engedi
az eszközkezelő NTFS w7 több gépben is meglett nézve hardwerilag rendben van és a windows 7 telepitő csak a kis 100Mb részt látja
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest