- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rivkin
csendes tag
Sziasztok,
a napokban igen komoly problémával szembesültem.
Előző héten vettem egy WD 320GB 7200rpm (WD3200BEKT) notebook wincsit. Semmi komolyabb baj nem is volt vele, egészen hétfőig. Akkor a gép elkezdett egy igen fura jelenséget produkálni. Szó szerint kifagyott, de semmi hibaüzenet és tsai.Sípszó nuku és amikor manuálisan újraindítottam nem jelzett az XP, hogy szabálytalanul lett leállítva ill. a kritikus hibás popup se jelent meg.
A legfurcsább az egészben hogy tök váratlanul csinálja. Valamikor megy 4-5órát és akkor fagy le, valamikor 10percen belül háromszor is.
Természetesen először a VGA driverre gyanakodtam, mert egy buherált cucc van fent. Feltettem a gyári DELL cdről az eredetit és akkor is megismételte. Utána háromszor formatáltam a gépet, 2 féle wint is feltettem, de akkor is megismétlődött.Vírust, spywaret is néztem vagy 3 vírusirtóval(Norton, AVAST, Kaspersky ill. Spyware Terminator), de nem találtak semmit.
Aztán kezdtem gyanakodni a főkomponensekre. Memóriával kezdtem, kicseréltem a benne lévő GEILt a gyáriakra, de a hiba megjelent akkor is. A beépített stress testet is megcsináltam a processzora és a memóriákra, mindent rendben talált.
Akkor kezdtem el gyanakodni a wincsire. Kicseréltem a régire, futtattam 1 napig, csináltam vele mindent(torrent+filmnézés+póker egyszerre, kicsomagoltam jó sok mindent), szóval terheltem és idáig(lekopogom) nem történt semmi.
HDsentinel mindig fel van téve, de nem jelzett semmi hibát.
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem."A hőmérséklet is mindenhol rendben van, van notihűtőm is. A wincsi nem megy 38fok fölé.
Kérdés: mi lehet a hiba ? Ha elviszem a szervizbe és az adatokat szeretném törölni, arra milyen progit ajánlotok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest