Új hozzászólás Aktív témák
-
isxx
csendes tag
Nevezzük problémának, jó?
Van 3 WD vinyóm. Ebből 2 wd20ears, tehát érintett a 8 másodperc utáni fejparkolásban.
Óránként 8-100-ig parkol. A régebbi (196 nap működéssel) 347ezer felett jár és minden hibátlan.
WD szerint ez nem is hiba, nem okoz hirtelen halált, de azért az idő előtti halált is elkerülném.
Létezik a wdidle3.exe, amit cd/dvd-re kell írni (pazarlás!) és dos-t bootol.
Az érdekelne, hogy mennyire érdemes ezt meglépni; ha meglépem, akkor 500s-re állítsam, vagy simán tiltsam le? -
isxx
csendes tag
válasz
liksoft #19286 üzenetére
Igen, olvastam, hogy előfordul, csak gondoltam, hogy esetleg tipikus és "elvárható" ilyen-olyan körülményekkor, de ezek szerint ettől nagyobb a randomitás.
Köszönöm a válaszod.
(Hibernáltan állítottam le és bootoltam, amibe betettem. Ezt a kombót legközelebb kihagyom, de még inkább külsőként fogom használni.) -
isxx
csendes tag
válasz
liksoft #19282 üzenetére
Értelek én, értelek.
Szóval: tudom, hogy ott vannak az adatok, ez nem is volt kérdés, hiszen nem nyúltam a vinyóhoz. Egyszerűen a partíciót nem találja a windows és más programok sem.
Na most, amit nem tudok, az az, hogym iért történt és szeretném megelőzni, hogy máskor is előforduljon.
Fizikailag nem sérült, nem írt rá semmi, tehát minden ott van. FAT-ra még én is írtam progit, ami vissza tudta nyerni a tartalmat. NTFS picit bonyább, de igazán nincs is ilyemire szükség, mert vannak progik. (Nyilván jó, hogy korábban kaptam egy olyan programnevet, ami látja az adataimat és majd jól megmentem őket, de az,) hogy hogyan előzöm meg ezt a nem túl kellemes jelenséget, érdekelne. A miértje, hogyanja pedig érdekelne, mert érdekes. -
isxx
csendes tag
Üdv!
Nem adatmentés... végülis nem az.
Kivettem a wd20ears vinyóm a gépből és betettem egy másikba, hogy így egyszerűbb és gyorsabb másolni. Nem particionáltnak láttam a másik gép.Visszaraktam az eredetibe. Láss csodát, ugyanez a helyzet.
Partíció helyreállítót 2-őt is próbáltam. Gyors és teljes módban is, sajnos eredmény nélkül.
Nem tudok alaplapi titkosításról. Advanced format, win7-en formázva és ugyanolyanba került be is, majd vissza.Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest