- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
-
Archer
őstag
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Adott egy Asus K8N lap, szeretnék rákötni rendszervinyónak egy sata2-es WD merevlemezt (valószínű AAKS lesz), elméletileg ugye működnie kell, lehet ennek valami akadálya?
-
Archer
őstag
Valaki #9338-ra nem tud valamit mondani?
-
Archer
őstag
Üdv!
Lenne egy problémám. Van egy 80 gigás Maxtor vinyóm 3 partícióra osztva. Régebben rendszervinyóként használtam de jó ideje már csak áll a szekrényben mobil rack gyanánt. Tegnap meg akartam róla nézni egy flmet, beraktam, bootolt az XP, amikor betöltődött a windows vagy 10-szer kiírta, hogy új hardver telepítése, új hardver telepítve van használatra kész. Már akkor gyanús volt, szokott az menni elsőre. Aztán észrevettem, hogy a 3 partícióból egy nem jó. Felismeri, ad neki betűjelet, kiírja a fájlrendszert is( FAT32, a többi kettő NTFS), a foglalt és szabad helyet, hogy milyen adatok vannak rajt stb. de amikor egy mappát meg akarok nyitni kiírja, hogy a ,,meghajtóban található lemez nincs megformázva". Kb. 2 gigányi adatot viszont meg lehet nyitni (filmek) és le is játsza. Ilyenkor mi vanIgazából semmi pótolhatatlan adat nincs rajta de azért jó lenne ha nem veszne el az egész. Nyáron cseréltem alaplapot meg procit de ha jól emlékszem azóta már volt a gépben és működött rendesen. Amúgy a bios is csak 40 valahány gigásnak látja a vinyót, a "rossz" partíciót nem számolja bele.
-
Archer
őstag
Üdv! Lenne egy kis problémám. Vettem egy 320gb-os WD vinyót. Particionáltam, felraktam az XP-t, nForce drivert meg pár progit(Winamp, Firefox, stb.). A probléma az, hogy baromi lassan bootol be az XP(megy a töltő csík, de a vinyó nem csinál semmit egy jó darabig) és miután bebootol az XP, indokolatlanul sokat használja a gép a vinyót(mondjuk ha semmit nem futtatok akkor is). A Maxtorommal nem volt ilyen gond, pedig ua. a programokat használtam. Valamilyen beállítási hiba lehet vagy valamelyik program zavarhat be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest