Új hozzászólás Aktív témák
-
zsole84
senior tag
válasz
huskydog17 #28162 üzenetére
Nekem WD Scorpio Blue-val volt problémám, állandóan ki/be kapcsolt. HDparm ezt megoldotta ( most már folyamatosan megy) Coolmat fórumtárs leírása alapján: [link]
-
zsole84
senior tag
Himuro minit szeretnék beépíteni a gépbe. Scythe oldalán manualban [link]jól látom, hogy fordítva kell belerakni a hdd-t? Okoz ez valamilyen működésbeli problémát?
-
zsole84
senior tag
Ebben: [link] tudna valaki segíteni? Utánaolvastam, hogy Wdile programmal elvileg meg lehetne oldani, viszont azt is írta valaki, hogy csak Green hdd-vel működik, Scorpio-val nem. Létezik valami megoldás? Ez az állandó felpörgés/leállás elég idegesítő, meg szerintem a merevlemeznek sem használ.
-
zsole84
senior tag
Hali!
Ki lett cserélve a gépben a hdd, viszont sajátgépben/total commanderben nem látszik a meghajtó. Bios/ Hd Sentinel/eszközkezelő jelzi. Mi lehet vele? Eszközkezelő/merevlemezeknél ha kiválasztom a kötetek beolvasása fület, akkor:
Egyébként 2,5-ös laptop hdd, WD Sorpio Blue, 3,5-ös Hitachi Deskstar volt korábban.
Köszi!
-
zsole84
senior tag
A következő a problémám:
SSD került a gépbe (Sata 0 port), ami mellett van egy 500 Gb-os Hitachi HDD (Sata 1-es porton). Arra lettem figyelmes, hogy néha a merevlemez felpörög, majd leáll, pedig jelenleg semmilyen adat nincs rajta, illetve nem is használom. Viszont semmilyen más hiba nincs, HD Sentinel szerint hibátlan, illetve a másolás is rendben megy. Mi lehet a probléma?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged