- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy tönkrement xp-s gépem vinyója nem indul el vmilyen windows fájl hiányzik. Kiszedtem a vinyót beraktam egy rackbe és próbáltam átmásolni az adatokat. A probléma az, hogy jelzi az egyetlen partíciót le is másoltam róla amit láttam, viszont azt írja, h 50 gb foglalt a vinyón de én csak 20 at látok, a rejtett mappákkal együtt természetesen. Hol van a többi 30gb amit nem látok. Okozhatja ezt az h windows jelszó volt a gépen, v ez attól független és próbáljam meg partition guru nevezetű programmal visszahozni ami nem látszik?
Segítséget előre is köszönöm!
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Vinyó problémám lenne. Tesóm gépét újratelepítettem xp sp3. 2 vinyó volt a gépbe egy 10 gigás IDE meg egy 80 gigás samu Sata vinyó ami mivel az alaplapon nincs olyan csatlakozó egy Conceptronic sata 2 port kártyába volt dugva ami PCI helyre szerelhető. A gond az vele h a gép nem talál hozzá illesztőprogramot az eszközkezelőben háttértárvezérlőnek van írva sárga kérdőjellel és a 80 gigás vinyót így nem tudom használni.
alaplap: asus p4pe 512 ram p4 2400mhz proci
Ha vki tud vmi segítséget azt nagyon megköszönném!Szonti
-
szonti
aktív tag
válasz
liksoft #14282 üzenetére
Szia!
Az a probléma h a gép tőlem naggggyon távol van és rendszerlemezek sincsenek meg. Amikor még gépközelébe voltam próbáltam a gyártó neve alapján rákeresni neten hátha van vmi driver, de nem nagyon találtam. Azt se értem, h driver genius mért nem talált rá drivert. Amit kigondoltam, nem tudom h működhet e, h a PCI kártyát a saját gépembe beleteszem amin windows 7 van és az hátha tudna hozzá drivert telepíteni aztán a drivert pedig lementeni. Ez működhet?
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég újratelepítettem tesóm gépét amibe egy 10 gbos vinyó és egy 80 gb os Sata-s samsung vinyó van. A rendszert (XP SP3) a 10Gb os vinyóra telepítettem fel, mert ugye az XP telepítője csak azt ismeri fel. A probléma pedig az, hogy a rendszer feltelepítése utána nem ismeri fel a 80GB os vinyót. az alaplap ASUS P4PE amin nincs Sata csatlakozó, ezért van benne egy PCI kártya amin van Sata csatlakozó. A vinyó jól működik, saját gépemen kipróbáltam. A másik problémám, hogy a rendszerlemezek nincsenek meg az illesztőprogramokat driver genius-al frissítettem. De maradt egy felkiáltójeles eszközkezelőben vmi merevlemezvezérlő, de sehogy sem talál hozzá illesztőprogramot. Elképzelhető, h emiatt nem ismeri fel a vinyót a rendszer? Vagy semmi köze hozzá? Ja és rendszerindításkor amikor bootol kiírja a vinyót, tehát a gép felismeri. Bocs h ilyen hosszú lett, de próbáltam mindent beleírni.
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged