- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
King Unique #53465 üzenetére
A másodikról van szó. Tudom win energia management nem seített, azzal kezdtem. Megnezetm a HDS-t, koszi!
-
csucsbicep
nagyúr
Sziasztok!
Van a gépre kötve 2db HDD külső 3,5"-os házban, illetve szintén 2db egy dokkolóban USB 3.0-val. Azt csinálja, hogy ki és be kapcsolgatja pár percenként a vinyókat, ami elég idegesítő. Nézegettem az energia beállításokat a BIOS-ban és a Win alól is, de nem találtam semmit érdemit. Van esetleg erre valami tippetek?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
King Unique #44290 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
King Unique #44288 üzenetére
Menyibe szokott kerülni egy komolyabb adatmentés?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
King Unique #44278 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Mindenképpen 1 terrást akarok legalább.
Ma már ott tartunk, hogy nem olvassa be a külső vinyót. Sentinel 77%-os kondíciót ír rá a 90% helyett, de ez a program is csak egy kérdőjelet ír a tárterületre.
A probléma, hogy fontos adatok vannak rajta. Ilyenkor mit lehet tenni?pjen: Ezt én is tudom, csak nem akartam volna új ssd-t és új hdd-t is venni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
King Unique #44273 üzenetére
Szummázva a dolgokat, akkor azt mondod vegyek inkább egy új hdd-t? Mert arra gondoltam, hogy a gépembe veszek egy új ssd-t, a régit meg megkapja ő, mint írtam korábban. Eme ötletemet inkább kukázom a sok személyes/fontos adat miatt.
Köszi a segítséget.
-
csucsbicep
nagyúr
Sziasztok!
Barátnőm laptopjában haldoklik a HDD már kitudja mióta.
Jelenleg a vizsgaidőszak kellős közepén van, szakdoga stb. Előzmény: Kijött hozzám, 1000km út. Az előtte hibátlan laptop nem indul. Semmi reakció. Otthon szerviz, szétszedik és összerakják. Megy.
Ránézek HD Sentinellel: 25%-os kondíció, ami azóta 24-re csökkent pár napja.Van egy másik 2,5" HDD ami jelenleg külső vinyónak van használva már fél éve. Eddig 93%-os kondícióval, ami ma egy sikeres esés után 90%-ra csökkent..
2 hét múlva megyek haza. Addig jó lenne, ha kibírná a gépe. Az volt eddig a tervem, hogy a HDD helyére beteszem a jelenlegi Adata SP900-as SSD-met(mellesleg a sebességen is szépet dobna) és a 90%-ost meg a DVD meghajtó helyére berakom.
A kérdésem, hogy szerintetek ez a 90%-ost érdemes betenni a gépbe vagy inkább vegyek egy új HDD-t? Ebben az esetben viszont SSD nem lesz benne.
-
csucsbicep
nagyúr
Kis segítségre lenne szükségem:
Van 1 HDD és 1 SSD. Eddig a HDD-n volt 2db win7(X64/X86). x64-et át akartam tenni SSD-re. Leformáztam a HDD-n lévő korábbi win7 x64 partícióját és feltettem egy új op-t az SSD-re. A gond az, hogy feltette, de bootoláskor egyből az ssd-n lévő wint indítja és nem látja a másikat, ami a hdd-n van és sajátgépnél is csak az SSD tárhelyet látja. Ha a HDD az elsődleges a bootnál, akkor meg csak azt. Másik furcsaság, hogy a Biosban van egy olyan menü, ahol az SDD és a HDD sorrendjét tudom állítani és van egy másik , ahol a DVD, illetve van egy "fő", ahol a DVD és SDD-t vagya HDD-t látja(tehát csak az egyiket), attól függően, hogy az elsőként említett SSD/HDD sorrendnél melyik az első! Azt akarom elérni, hogy az indításnál lássa mindkét win7-t, mert ez így gáz.
Ez már annyiban változott meg, hogy most már a HDD-t el sem indítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged