- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozz12
tag
válasz
King Unique #20058 üzenetére
Értem. Majd nézegetem azt a HDS -t. (még jó, hogy eszembe jutott, hogy ellenőrizni kéne pár év után a cuccot) Az már megint egy más kérdés, hogy mire kéne lecserélni. SSD volna a legjobb, de jelenleg (még külföldön is) bazi drága. Egyenlőre marad a hagyományos. Haveromnak most Hitachi 5K3000 1,5TB -osat raktunk...
-
zozz12
tag
válasz
King Unique #20056 üzenetére
Hát végülis próbál haladni, igen. Leginkább magának vette, lementegetni ezt-azt, de egy jó párszor el fogom vinni én is
Különösebben fontos cuccok nincsenek a HDD -n, bár ettől függetlenül tuti megőrülnék, ha egyszercsak megdöglene. Mik az előjelei egy ilyen elhalálozásnak? Fagyás, néha véletlenszerű szoftverek akadozása?
-
zozz12
tag
válasz
King Unique #20054 üzenetére
Nos, erről halvány lila gőzöm nincs. Apámnak mindig sikerül mindenből és mindenkiből (szakemberekre gondolok) megtalálnia a sz@r. (remélem nem olvassa a PH!
) És ezt szoktam is mondani, dehát nem mindig foglalkozik vele. Én amúgy egy Silicon Power A50 -et vagy A70 -et néztem ki ilyen célra...de sajnos nem az lett, pedig csak 2-3k -val drágábbak.
Amúgy most a gépembe egy Seagate Barracuda 500GB -os HDD van (hát sajnos néha én is veszek rossz cuccokat...) és a Hard Disk Sentinel szerint 100% -os a teljesíménye, 37% -os a kondíciója és "a lemez felületén található 7 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve. A lemez felpörgése során előfordultak problémák. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység). Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken."
És ezzel mi legyen szerintetek? -
zozz12
tag
Helló!
Faterom vett egy Kingmax KE-91 típusú 2,5" -os hordozható HDD -t. A probléma pedig az, hogy 2 gépen is megpróbáltuk, egyik gép se látja, az az vacak meg folyamatosan csipog, mint valami időzített bomba és világít rajta egy kék LED. Mondtam is apámnak, hogy vidd arrébb, mert az arcomba robbanDe ezzel ki is merül a működése. Mit lehet ezzel csinálni, hogy lehet működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest