Hirdetés
- Magisk
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Sziasztok! Az egyik HDD-mnél reallocated sectort talát a DriveDx progi (macen), raw value: 1. Mennyire vészes az ilyesmi, mennyire kell ezzel a HDD-vel vigyázni? Problémát nem észlelek egyébként.
Seagate Constellation ES.3 ST4000NM0023 4TB - overall performance 100%
-
general
addikt
sziasztok!
talán naiv kérdés, nem tudom, szóval egy hdd-nek jót tesz, ha hosszabb, belakott használat után egyszer teljes formázást kap (tehát nem a gyorsformázást)?
érdemes ilyesmit csinálni, vagy hülyeség? inkább engedjem rá a töredezettségmentesítést? -
general
addikt
Nem tudom pontosan,hol tegyem fel a kerdest,hatha itt tudtok nekem valaszt adni,bocsi az OFFert!
Nem vagyok jaratos a temaban, de SCSI vinyot hogyan tudok mai alaplapra kotni? Konkretan Asus P8H77-V van a gepben. Kell hozza valami kartya, vezerlo? Illetve ha bekotottem, ugyanugy hasznalhatom, mint a tobbi hdd-t? Bocsanat, ha lama kerdes, de arra gondoltam, hogy veszek egy gyors SCSI vinyot csak Lightroomhoz, van ennek ertelme? :-) -
general
addikt
az miért van, hogy a világon semmilyen program nem fut, de a bedugott külső 2.5"-os hdd-t nem engedi leválasztani, mert a win szerint még használatban van?
-
general
addikt
helló!
az miért van, hogy valamelyik vinyóm (3 db van egymáson, nem tudom megállapítani, melyik,vagy a Hitachi 1TB vagy a WD Green 1TB valszeg) igen sokszor egyszer csak komoly munkához lát akkor is, ha a világon semmi nem történik a géppel! tehát hallom, hogy valamit rohadtul tölt, keres, akármi, kerreg, dolgozik, pedig nincs akció! ha pl. csak olvasok a neten, akkor is. elég idegesítő, mert hangos is, ami egy dolog, de hallom, hogy pörög, mint állat, pedig ...
ez normális? Sentinel szerint minden HDD 100%, probléma nincs, de ez roppant idegesítő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest