- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Olyan gondom akadt, hogy van egy SAMSUNG HD502HJ hdd a gépemben, ez 3 felé osztva (D,E,F meghajtó), /C meghajtó SSD/ és ha a D meghajtóra kattintok akkor pár másodperc eltelik amíg megjelenik a tartalom. Gondolom míg a fej pozícionál?! Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Találkozott már valaki ilyennel?
HD Sentinel szerint a lemez állapota, kondíciója 100%-os. -
partymaci
aktív tag
Üdv!
Egy 160gb-os WD winyó rendszer partíciójára (80gb) szerettem volna újrarakni a win7-et, mivel egyre gyakoribbá vált a kék halál és a lassulás. Namármost sikerult a win7-et felinstallálni viszont nem indult, megállt a windows inditasa ablaknál, aztan ujraindítás után ellenőrizgetett chkdsk, usn journal ... lefutott de tovabbra is fentállt a probléma az indulásnál. Most kivettem a winyót a gépből beletettem egy külső tartóba, nagynehezen elindult, megnéztem sentinellel, teljesítmény 100%, kondicio 94% majd 80%, több gyenge szektor, valamit a rövid ön-tesztre dobott egy olyat hogy: Sikertelen olvasó egység hibája miatt 0x77.
Erre ötlet? Kürt-ön kívül?
Ja és a logikai 80gb-os particiórol 40 kb-al másol adatot, mentenék ehh...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest