- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
momo2828
tag
válasz
Zeratul #11178 üzenetére
Megpróbáltam, annyi különbség, hogy S.M.A.R.T. Capable but Disabled, és ugyanúgy nem megy tovább.
Még amikor lefagyott a gép, először csak újraindítottam és azt tapasztaltam, hogy a win 7 nem jött be, csak fekete háttér, jobb alsó sarokban a szöveg (evalution copy build 7260), de akkor még nem volt a winyóval. Nem tudom ez segít-e A másik satás (1-es) winyóval érdekes módon nincs baja... -
momo2828
tag
Sziasztok!
Segítségre lennem szükségem egy újonnan vásárolt winyóval kapcsolatban. Naggyából az lenne a problémám, hogy mikor bekapcsolna a gép, és észlelné az odd-ket, fogja magát és megáll az új winyó után. Úgy értem, hogy kiírja, hogy ST3500418AS ..... Cable and status OK, és utána nem csinál semmitDe az benne a furcsa, hogy csak tegnap óta csinálja, mert akartam GRID-del, lefagyott a gép újra indítottam, és mivel tuning miatt fagyott ezért gondoltam megpróbálom anélkül is. És állítgattam valamit a biosban, és nem tudom már, hogy mit. és azóta ezt csinálja. Eddig minden tökéletes volt, elsőre ok volt minden, de most nemtudom mitévő legyek
Ha akkor dugom be a winyót amikor megy már a gép, és az eszközkezelőben rámegyek a frissítésre, akkor minden ok, beveszi..Szóval nem a winyó rossz. Próbáltam már sok mindent, load default settings, elemet kivettem,kábelt kicseréltem, minden mást kihúztam, de azért sem akarja az igazságot
Alaplapom Asus P5P800 (Sata1-es)
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest