- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
liksoft #17749 üzenetére
az hogy a motor besült-e mennyire hőmérséklet függő? mert az rendben volt, max 35-36 fokosak a vinyóim. elektronikán esetleg valami látható jel? csak azért kérdezem, hogy ezeket le lehet-e ellenőrizni, mert itt vagyok Angliában és többe kerülne hazaküldeni, hogy megnézzék, mint itt venni egy másikat. viszont szerencsére semmi pótolhatatlan nem volt rajta. van esetleg valami program amivel manuálisan meg lehetne próbálni felpörgetni?
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
olyan problémám van, hogy az egyik nap készenléti állapotból nem pörgött fel az egyik vinyóm, majd egy későbbi teljes kikapcsolás után beindítva működött rendesen, néztem HD sentinellel, semmi hibát nem jelzett. ment egy pár napig, majd egy újabb készenlétből történő felébresztést követően megint nem indult, de ezúttal az újraindítás sem segített. szóval arra vagyok kíváncsi, hogy van-e lehetőségem újra beüzemelni?
-
eszgé100
őstag
válasz
liksoft #12307 üzenetére
lementenem en szivesen, de nem tudom megnyitni, mert nincs betujele es nem tudok neki adni sem, ehhez varok segitseget.
ujrarakas nelkul nem tudom megcsinalni?
mit jelent, hogy dinamikus-e?
nem hinnem, hogy hardverhiba, mert a vinyo tobbi particiojat latja, es meg is tudom nyitni -
eszgé100
őstag
sziasztok!
olyan problemaval kuzdok, hogy asztali gepem nem indult el egy ujrainditast kovetoen. masik gepen megneztem a vinyomat, es a rendszerparticionak es a lapozo fajl partciojanak nincs meg a betujele es lemezkezeloben nem is tudok neki adni. mit tudok ilyenkor csinalni?
bocs az ekezetekert, notin nincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest