- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJackson
tag
sziasztok!
seagate barracuda 7200.10 500 Gb HDD-ről lenne egy kérdésem.Kikapcsolt állapotban kezembe veszem és ha forgatom a tányér síkjában, süvítő hangot ad ki. Nem vagyok szaki, de úgy sejtem, hogy a fej nem húzódott a rögzített "home" pozíciójába. A tehetetlenségtől mozog a tányér, és a fej pedig karcolja. Nem tapasztaltam még ehhez hasonlót, azt hittem ez nem lehetséges.
Külső hdd tokja volt, abban halt meg. El van füstölve az elektronikája, és keresnék rá újat. Végül a kérdés, hogy van-e esély működésre bírni új elektronikával, vagy ez a süvítés nagyon gáz?
Bárki tanácsát köszönöm előre is!
Dani -
DJackson
tag
köszi a válaszokat
-
DJackson
tag
sziasztok egy pqi s525 ssd van nálam. Zsír új. Egy xp-t akartam rá feltenni, nagyon lassú volt, kilőttem. Másnap megint akartam, megint lassú volt, úgy hagytam csinálja. Hazaértem kék halál volt a képernyőn. A köv telepítéskor nem tudtam törölni a partíciót.az ssd-ről. Átvittem másik gépbe formázni vagy valami, erre a windózka lemezkezelője azt írja hogy nem tudja végrehajtani a kívánt műveletet (volume delete-kor). Total commanderben meg intézőben látszódik de nem lehet megnyitni. Kb mint egy beolvashatatlan cd úgy reagál a win xp. Lassú minden, totalcommander félpercekre fagyogat. Próbáltam más oprendszerrel: Vista telepítője nem indul el ha be van dugva, winserver 2008 megáll örökre a 4színű golyók windózjellé olvadása után, és az a szép animációja folytatódik míg az élet tart.
Ekkor elővettem az aduászt a paragon partition managert. Bármit akarok csinálni az ssd-vel azt írja hoyg a művelet nem végrehajtható mert I/O error. A win eseménynalója is tele van errorokkal. Ha USB-n dugom rá, akkor se javul a helyzet.Ezek után van még valakinek vmi ötlete, hoyg mit lehetne csinálni vele, vagy vigyem vissza a boltba? SSD-kkel gyakoriak az ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest