Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJackson
tag
válasz Doky586 #44421 üzenetére
Szia! köszi a választ. Sajnos nem tudom, ugyanis az erős amper szag miatt eddig sosem jutottam el. Valahogy féltem futni hagyni, és pár másodperc után kikapcsoltam a gépet. Egy ismerőstől kaptam, hogy javítsam neki ha tudom....
minden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...
-
DJackson
tag
sziasztok!
seagate barracuda 7200.10 500 Gb HDD-ről lenne egy kérdésem.Kikapcsolt állapotban kezembe veszem és ha forgatom a tányér síkjában, süvítő hangot ad ki. Nem vagyok szaki, de úgy sejtem, hogy a fej nem húzódott a rögzített "home" pozíciójába. A tehetetlenségtől mozog a tányér, és a fej pedig karcolja. Nem tapasztaltam még ehhez hasonlót, azt hittem ez nem lehetséges.
Külső hdd tokja volt, abban halt meg. El van füstölve az elektronikája, és keresnék rá újat. Végül a kérdés, hogy van-e esély működésre bírni új elektronikával, vagy ez a süvítés nagyon gáz?
Bárki tanácsát köszönöm előre is!
Daniminden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...
-
DJackson
tag
köszi a válaszokat
minden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...
-
DJackson
tag
sziasztok egy pqi s525 ssd van nálam. Zsír új. Egy xp-t akartam rá feltenni, nagyon lassú volt, kilőttem. Másnap megint akartam, megint lassú volt, úgy hagytam csinálja. Hazaértem kék halál volt a képernyőn. A köv telepítéskor nem tudtam törölni a partíciót.az ssd-ről. Átvittem másik gépbe formázni vagy valami, erre a windózka lemezkezelője azt írja hogy nem tudja végrehajtani a kívánt műveletet (volume delete-kor). Total commanderben meg intézőben látszódik de nem lehet megnyitni. Kb mint egy beolvashatatlan cd úgy reagál a win xp. Lassú minden, totalcommander félpercekre fagyogat. Próbáltam más oprendszerrel: Vista telepítője nem indul el ha be van dugva, winserver 2008 megáll örökre a 4színű golyók windózjellé olvadása után, és az a szép animációja folytatódik míg az élet tart.
Ekkor elővettem az aduászt a paragon partition managert. Bármit akarok csinálni az ssd-vel azt írja hoyg a művelet nem végrehajtható mert I/O error. A win eseménynalója is tele van errorokkal. Ha USB-n dugom rá, akkor se javul a helyzet.Ezek után van még valakinek vmi ötlete, hoyg mit lehetne csinálni vele, vagy vigyem vissza a boltba? SSD-kkel gyakoriak az ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest