- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Sziasztok, meghalhat egy maghajtó úgy hogy a HD sentinel 100/100-nak látja? A héten másodjára nem indul egy játék mert meghibásodott egy-egy file. Illetve kaptam kékhalált is. WDC WD10EZRX-00A8LB0
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Kernel #11678 üzenetére
Nem életbevágó, de több megoldás is lehet, vagy valaki aki segítene pont nem olvassa azt a topicot. Hogy felejtkeznék el róla, azért ez elég zavaró sztem, amúgy meg tudni akartam h meg lehet-e oldani másképp partíciók törlése nélkül. Ha sikerül megoldani úgyis ott lesz a válasz utána...
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Nem tudom hova írjam ezt ahol választ is kapok szal berakom pár helyre sry ha itt nagyon off.
Szóval két részre van osztva a winyóm, egy 70gigás a rendszernek, és egy 300gigás az adataimnak, XP telepítő alatt töröltem és létrehoztam újra a 70gb-os rész, ezért most D meghajtóként ismeri fel, ezen van a jelenlegi rendszer (win7). Szeretném az adatok sérülése nélkül (tehát nem törölve mindkét partíciót...) visszaállítani a 70gigásat rendszerpartíciónak, C betűjellel, és a 300-ast tárolónak (extended, vagy logikai particiónak...?) D betűjellel. Ehhez melyik programot használjam? És némi instrukciót is kérnék hozzá ha nem gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest