- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
intensa_man #43230 üzenetére
Semmi jele nincs annak, hogy rossz lenne. A Crystal szerint is jó a kondíciója, minden értéke tökéletes, 18 fokos szobában 28 fokos folyamatos játék mellett, hűtés nélkül. Közvetett hűtés van rajta, de direkt lekapcsoltam pár nappal a vásárlás után, mert szobahőn tartotta, aztán nem tudom, hogy mennyire egészséges 18 fokon pl.
-
DemonDani
addikt
Hello mindenki!
Több órás leállást követően a vinyó úgy indul, hogy komoly tányérhangot hallat. Szóval jókora sistergés. Ez megszűnik 2-3 mp alatt, de még egy ideig ciripel is, ami szintén megszűnik egy óra alatt.
A HDD Sentinel ebből semmit nem érzékel, szerinte minden rendben van. Ez egy 7200 rpm-es WD Blue 1 TB lemez, ami eléggé fiatal, még csak 100 nap és 400 indulás van benne.
Szerintetek nagyon komoly gond lehet és minél hamarabb mentsek, vagy elmegy ez így hangosan is, csak én viseljem el, amíg találok megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged