- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
George7823 #37906 üzenetére
Én a Dealextreme-től vettem ExpressCard-ot. Ha nincs ilyen csatlakozóhelyed, akkor még a kiszuperált DVD-író/olvasó helyére lehetne behegeszteni valamit.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
George7823 #37902 üzenetére
ha a laptopod alaplapja nem tudja az USB 3-at, akkor nem tudod megoldani sajnos.
max ilyennel tudsz usb 3-at csiholni a lapopodra...
link
feltéve ha van ilyen slott a laptopodon, bár szokott lenni általában majdnem minden laptopon -
válasz
Ha 2,5" merevlemezről beszélsz akkor valószínűleg nem okoz gondot, de ha 3,5"-ról akkor a külső tápellátásától gondoskodni kell...
-
liksoft
nagyúr
válasz
A gyári nem cserélhető. Esetleg ilyennel: [link]
-
hotkar
senior tag
válasz
George7823 #37878 üzenetére
A particiós táblát állítja vissza annak másolatából (két helyen is őrzi a meghajtó). Valószínűleg hibavizsgálatot végez a Partition Wizard előtte, és azután dönt, melyik a helyes.
Ha éppen írás volt folyamatban, akkor összekócolódhatott a tábla, de mivel annyi hibajavító kód van benne, amely alapján egy program ki tudja szűrni, hogy hibás-e, ezért úgy gondolom, bőven van esély a visszaállításra.
Ha nem tud vele mit kezdeni, akkor azt előre közli, még mielőtt bármit módosítana.
-
hotkar
senior tag
válasz
George7823 #37873 üzenetére
Szia!
Én is jártam így (mobil HD, USB kábel lötyögött, közölte a rendszer, hogy újra kellene formázni, akarom-e?).
Nosza, rajta, GDB letölt, elindít. Közli, hogy napok, hetek, hónapok vannak hátra, míg elkészül vele.
Mondom: nem!
Partition Wizard 7.7 Mini Tool
1 perc alatt visszaállította a partíciókat, minden hibátlanul megvolt.
Azt nem mondom, hogy mindenre orvosság, de most szerintem segítene.
-
válasz
Létezik egy egyszerű módszer: el kell menni a boltba venni egy új hdd-t...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Szia! Mert nincs. Adatmentéskor másolunk, nem állítunk helyre. Ugyanis elsőre észre nem vett hiba csúnya adatvesztést okozhat később, mikor már nem számít rá az ember. Ami fontos arról amúgy is kell másolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ford topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.) frissítve:06.19
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest