- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
válasz
Impressa #30222 üzenetére
Igazság szerint több kolléga egyet értésével a nagyokat már hanyagoljuk mindannyian. 500gigás-1T-ból még van értelmes. Felette nagyokat lehet szívni, mert egyik pillanatról szoktak a másikra háromszázezer+ hibás szektort begyűjteni, ami után az ember a haját kitépi hogy kellene bármit is lementeni a 10-20 megára lassult tempójú vinyóról.
-
Hegasus
senior tag
válasz
Impressa #30217 üzenetére
Köszönöm szépen!
még olvasgatok, meg később megnézem a biosban is mit lehet állítani.
Akkor megnyugodtam, hogyha nem csökkenti az élettartamot, akkor viszont nem sürgős.
Viszont csak a hang zavaró most már, szépen csendben áramlik a levegő a 2 db 200as és benn a gépben további 4 darab 120as ventik között aztán hirtelen megtöri a csendet a nyekkenés, vagy például film közben, vagy a játéknál zavaró a megakadás...szerk.: igen 0-ra van állítva és kétszer is megnéztem, mindig maradt nullán mindegyik sémánál, de változatlan a helyzet, és erre írták hogy ha a biosban 3 percre van állítva akkor azt veszi figyelembe
szóval holnap megnézem mi van a biosban a hdd timeout mellett -
Hegasus
senior tag
válasz
Impressa #30215 üzenetére
kicsit már jobban belemerültem, de igazi megoldást még mindig nem találtam :/
egyik oldalon azt írták hogy az Advanced Power Management-hez van köze, és akár 2-3 percenként is csinálhatja ezt a merevlemez valami értelmetlen okból... ott írtak is egy programot ami megoldja, csak az mac os x-re van, nekem meg win7-em van.
egy másik oldalon meg azt írták a biosba kéne valami "hdd timeout"-ot állítani, ezt még nem néztem, majd később megnézem.
ráadásul nem csak játék alatt csinálja, hanem simán böngészés alatt is, mert úgy néz ki, hogy van egy ssd-m amin a win7 van és a böngészés megy, és van ez a 7200 rpm-es amin a játék és cad programok futnak (tehát elméletileg csak olyan programok, amik akkor mennék ha elindítanám őket)... szóval nem értem, akkor is elindul meg leáll amikor nem is megy rajta semmi...
amúgy gyengébb játék (heroes 6) közben szerintem azért csinálja mert van 16 gb ram-om és oda jó előre beolvas mindent, majd jó idő után kéne csak neki a hdd és akkor indul megint újra...szóval nem tudsz valami olyan megoldást, hogy állandóan pörögjön? (mert szerintem ez eléggé árt neki, meg úgy tudom a sokszori elinduláshoz több áram kell mint ha csak pörögne...)
-
bluobluo75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest