- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
ArpiCBR929 #41817 üzenetére
Szerintem pedig elég jól látható. Itt egyértelműen közli, hogy IDE HDD esetén ezt kell használni:
Itt is egyértelmű:
IDE Host -> SATA HD vagy fordítva:
A fekete panelon, ami egyébként újabb gyártmány, fordítva van.
USB átalakító is használható, csak az jobban bekorlátozza a sebességet, továbbá mobilfiókhoz nem is tudom használni, mert van egy olyan sajátossága, közvetlenül a merevlemezbe kell dugni.
Legalábbis, ami nekem van:
Annyira érzékeny a fiók által közbeiktatott vezetékezésre, hogy ettől adatátviteli hibákat produkál. Sőt, nekem hibás szektorokat is dobott az egyik lemezen, aminek egyébként azóta sincs semmi más baja. Csak épp ott virít 27 áthelyezett szektor és 7423 kapcsolati hiba. Szerencse, hogy ennek a kis HDD-nek amúgy sincs már használati értéke.
Tesztjeim során bebizonyosodott, hogy ezek a hibák csak akkor növekednek, amikor mobilfiókon keresztül dugtam össze.
-
liksoft
nagyúr
válasz
ArpiCBR929 #41817 üzenetére
Szakembernek sem tiszta sokszor. Viszonyítás kérdése, a gyártó honnan nézi. Csak a teszt mondja meg, tudod-e használni, és milyen beállítások mellett. Viszont mivel régi cuccokról beszélünk, kérdéses lehet, a tápegység bírja-e majd a nagyobb terhelést.
-
Kernel
nagyúr
válasz
ArpiCBR929 #41808 üzenetére
Azt a fajtát nem próbáltam, de szerintem arra is vonatkozik, hogy az alaplap SATA-vezérlőjét IDE-kompatibilis módba kell állítani. AHCI nem jó hozzá.
Erre írtam múltkor, hogy az alaplapomon szerencsére kétféle vezérlő is van (Intel, AsMedia), így elég volt csak az utóbbit kompatibilisre állítani.
Amit linkeltél, a leírással ellentétben nem kétirányú, hiányzik róla egy csatlakozó. De ha megnézed a hozzászólásomban szereplő fotókon a csatlakozók feliratát, ami számodra szükséges (IDE HDD), az rajta van:
http://prohardver.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/hsz_41741-41741.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest