- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArpiCBR929
csendes tag
válasz
Kernel
üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ. Most nézem már én is, hogy a kép nem jó, ami ebayen van. Amit küldtek azon 2 sata csatlakozó van. Lehet hogy akkor nem mind1 hogy melyikbe dugom a vezetéket? Valószínűleg
Ezt amúgy hogy kell érteni. Honnan hova? Ha azt a csatlakozót használom hogy Sata to Ide, akkor az alaplap satától megyek az idés vinyóig? Nekem sajna még ez sem tiszta. Először van dolgom ilyennel.
A másik. Írtad, hogy az alaplap sata vezérőlét kell ide kompatibilis módra állítani. Azt hogy? Biosban? Ha átállítom attól még tud majd kezelni másik sata portról egy satás vinyót? Azon van a rendszer
Lehet egyszerűbb lett volna usb-s ide átalakítót venni, csak gondoltam ezen gyorsabb lesz az adatáramlás, csak éppen beállítani nehezebb, már ha egyáltalán sikerül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest