- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Nem tudom a HDS fut-e a win csökkentett módjában, de kellene futtatni egy teljes olvasási tesztet, hogy kiderüljön nincs-e valahol belassulás olvasás közben. Normál win módban nem biztos, hogy hiteles lenne a teszt mert mindig ír valami a vinyóra, ami viszont befolyásolná a mérési eredményt, vagy egy másik gépben kellene tesztelni. Azon kívül lehet, hogy hazudik a vinyód, én már láttam ilyet is.
Lehetne memória hiba is, meg kellene nézni kezdésnek az eseménynaplót: Alkalmazás és szolgáltatásnapló ->Microsoft->Windows>Kernel-WHEA alatt az error alatt nem található-e bejegyzés.
Amúgy az is lejött nekem, mintha üresjáratban fagyna a géped. Próbáld meg kikapcsolni BIOS-ban az összes energiatakarékos beállítást ideiglenesen. Döglődő táp és alaplap esetén is szokott segíteni.
Ha ez sem, akkor vissza mindent, és tiltsd le BIOS-ban az USB3 vezérlőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Corsair MP600 Pro NH 1 TB (Gen4) Ingyen Posta!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest