Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Nem tudom a HDS fut-e a win csökkentett módjában, de kellene futtatni egy teljes olvasási tesztet, hogy kiderüljön nincs-e valahol belassulás olvasás közben. Normál win módban nem biztos, hogy hiteles lenne a teszt mert mindig ír valami a vinyóra, ami viszont befolyásolná a mérési eredményt, vagy egy másik gépben kellene tesztelni. Azon kívül lehet, hogy hazudik a vinyód, én már láttam ilyet is.
Lehetne memória hiba is, meg kellene nézni kezdésnek az eseménynaplót: Alkalmazás és szolgáltatásnapló ->Microsoft->Windows>Kernel-WHEA alatt az error alatt nem található-e bejegyzés.
Amúgy az is lejött nekem, mintha üresjáratban fagyna a géped. Próbáld meg kikapcsolni BIOS-ban az összes energiatakarékos beállítást ideiglenesen. Döglődő táp és alaplap esetén is szokott segíteni.
Ha ez sem, akkor vissza mindent, és tiltsd le BIOS-ban az USB3 vezérlőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest