Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHC
tag
Nem tudom a HDS fut-e a win csökkentett módjában, de kellene futtatni egy teljes olvasási tesztet, hogy kiderüljön nincs-e valahol belassulás olvasás közben. Normál win módban nem biztos, hogy hiteles lenne a teszt mert mindig ír valami a vinyóra, ami viszont befolyásolná a mérési eredményt, vagy egy másik gépben kellene tesztelni. Azon kívül lehet, hogy hazudik a vinyód, én már láttam ilyet is.
Lehetne memória hiba is, meg kellene nézni kezdésnek az eseménynaplót: Alkalmazás és szolgáltatásnapló ->Microsoft->Windows>Kernel-WHEA alatt az error alatt nem található-e bejegyzés.
Amúgy az is lejött nekem, mintha üresjáratban fagyna a géped. Próbáld meg kikapcsolni BIOS-ban az összes energiatakarékos beállítást ideiglenesen. Döglődő táp és alaplap esetén is szokott segíteni.
Ha ez sem, akkor vissza mindent, és tiltsd le BIOS-ban az USB3 vezérlőt. -
liksoft
nagyúr
Szia! A tápellátást mindenképp ellenőrizném. Viszont ez már öreg 7200-as drive, lassan ettől függetlenül a csere megérett. (Amúgy sem volt túl sikeres széria. Sok meghalt idő előtt. Ami nem, az mostanság kezd elmenni.)
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest