- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Elsődlegesen a WD saját tesztszoftverével kellene tesztelni, ha az hibát dob és nem futnak le a tesztek, akkor az elvileg indok lehet a garanciális cserére. + Ott van a HDS és annak tesztjei, bár aszerint 0%-os kondíciónál lehetséges a garanciális csere.
"S: 100%. rövid és hosszú önteszt OK. formázás OK", vagyis elég egyértelmű, hogy nem akarják cserélni. (Gondolom csak smart-ot nézett a pistike"
Akkor az előbbi mi, azok szerint le is tesztelték, nem?
Ahol ha az öntesztek és a lassú formázás lefutott hiba nélkül, akkor akkora gond nincsen, bár elsődlegesen a WD saját tesztszoftverének eredménye lenne a mérvadó, lásd az előbb leírtakat. Meg kérdés, hogy tesztelés után milyen a lemez állapota, a hibás szektor kompenzálva lett-e a tartalék területből, stb.
-
Imperator999
aktív tag
Tgrass kollégától vettem a 2db 3,5" házakat, mivel USB-s kicsit lassabb a másolgatás, először azt hittem h 12mb/sec lesz, régen ide winyóval ennyi volt, de nem, meglepetésre volt 28-33mb/sec a másolgatás szóval én megvok ezzel elégedve. Nyilván gépben sata kábeleken keresztül gyorsabban dolgoznak a winyók, min. 55mb/sec.
LINK:
[link]
USB2.0-ás külső alu mobilrack 3,5'' SATAI-II HDD-hez 6490Ft/dbÜdv.
-
Imperator999
aktív tag
Hali!
Nekem is van 4sata winyóm a gépbe, de ebből 1et max 2-t használok 1nap, a többin filmeket meg minden sokmást tárolok. A vezérlőpultban beállitottam az energia beállitásoknál h olyan 5perc után kapcsoljanak le a winyók, amiket nem használ a gép, igaz ha véletlenül arra a meghajtóra kattintok akkor sajna újra bekapcsolnak, én ezt végül úgy oldottam meg, h vettem 2db sata alu USB-s házat, azon van külön power kapcsoló, és igy nem mennek feleslegesen a winyók, ezeket bármikor betudom kapcsolni, és mivel USB-ek nem kelll restartolni sem a gépet.
Ha precizen akarod megcsinálni akkor ezt ajánlom, vegyél 2sata aluházat és ha zavar h a gép körül vannak vegyél hozzá 5m-es usb hosszabbítót, igy akár szekrényben is tárolhatod őket, nálam pl igy van megoldva a zsinórok meg a szoba szélén vannak rögzitve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest