- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
palipa #53683 üzenetére
A linuxos HDS nem sokat ér a windowsos változathoz képest, ahogyan ezek a linuxos SMART információk is nehezen értelmezhetők... Windows nincs a közelben, az ottani HDS programmal, vagy a SeaTools gyári tesztprogrammal nem tudod megnézni a HDD állapotot? Ha nincsen, akkor pl. a SeaTools és egyéb hasonló programok a pendrive-ról bootolható HBCD PE rendszeren is megtalálhatók, sőt a SeaTools esetében eleve van bootolható változat is.
Ha valóban 21% a HDD kondíciója és 300+ a hibás szektor, akkor ott nem nagyon van már miről beszélni, vagy garanciális csere, vagy annak híján kb. kuka. Persze 3. opcióként lehet akár tesztelgetni illetve írástesztet futtatni, HDD Regenerator és társai programokkal bűvölni, de csodát nem feltétlen fognak tudni tenni... -
-
SOAD19
addikt
válasz
palipa #53674 üzenetére
Nekem is van egy 80% környéki (már biztos van vagy 5-6 éve, de lehet több is, mióta hirtelen lecsökkent a kondíciója, de azóta nem nagyon romlott) nagyon régi Samsung hdd-m. Én letöltött filmek tárolására használom. Ha véletlenül megadná magát, akkor így jártam, nem nagy probléma, mert nincs rajta semmi fontos adat.
-
-
ontheground
tag
válasz
palipa #49543 üzenetére
Nekem anno a 80-as meg a 320-as Samsungom volt ilyen. Doky586-nál a pont, rezonancia. Rém idegesítő volt, ezek is összerezonáltak mindennel, egymással meg főleg. Bad sector viszont egyiken se volt soha. A megoldás az lett, hogy gatyagumiból csináltam nekik tokot az 5,25"-os helyeken. Esetedben valószínűleg öreg lehet már a motorcsapágy is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged