- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
palipa #53674 üzenetére
Nekem is van egy 80% környéki (már biztos van vagy 5-6 éve, de lehet több is, mióta hirtelen lecsökkent a kondíciója, de azóta nem nagyon romlott) nagyon régi Samsung hdd-m. Én letöltött filmek tárolására használom. Ha véletlenül megadná magát, akkor így jártam, nem nagy probléma, mert nincs rajta semmi fontos adat.
-
SOAD19
addikt
válasz
King Unique #53668 üzenetére
Köszi, már sikerült. Valamiért nem ugrott be. Régen mókoltam már a lemezkezelőben, teljesen el is felejtkeztem már róla.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Ma vettem használtan egy 500 gigás hdd-t, itt a HA-n. A gondom az lenne vele, hogy nem ismeri fel a gép, viszont a hdd sentinel meg látja. Itt egy kép amin látható mindkét dolog: [kép]
A kábelek elméletileg jók, ugyanazzal a táp kábellel és sata kábellel látja az adott hdd-t. [kép]Van valami tippetek?
-
SOAD19
addikt
válasz
#01682176 #28167 üzenetére
Próbáltam. Először a mostani gépemben levő sata3-assal csatlakoztattam, azt hittem lehet az a gondja. Ezért elővettem a piros sata2-es kábelem, de csak nem jó. A táp csatit is cserélgettem.
Egy-két hete cseréltem gépet, ennek nem lehet valami köze a dologhoz, nem értem, hogy álltában ennyit romlik, 1-2* volt csak az elmúlt 1-2 évben használva.Amúgy, köszi!
A Hdsentinellel most lefutattam egy "Rövid ön teszt"-et, de semmi hibát nem jelzett ki.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Van nekem egy 250 gigás Samu hdd-m (2504c), amit most adnék el, több, mint egy éve, talán van az kettő is nem nagyon használtam, és akkor mikor még ezt használtam, a hdsentinel 100/100-at írt, most meg 82%-ot kondícióra. Mi történhetett vele?!
Az előbb töredezettség mentesítettem, de nincs változás.Ezt írja ki: [link]
Van valami ötletetek?!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged