Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
A blokkokra válaszolva:
1. Legalább válaszolt Valaki, még ha a problémát nem is tudta megoldani.
2. A Seagate értékei időnként érthetetlenek. Kérdezd a gyártót. Egyébként HDSentinellel nem beszéltél? Riportot küldtél Neki? Tartok tőle, Ő lesz aki a legtöbbet tudja majd mondani.
3. Nem a chipset határozza meg a határokat. Nekem a PII Armada laptop simán fogadja a 120-as winyót (1999 típus). A BIOS a felelős érte, azt meg az alaplap gyártója készíti. Így ha Neki nem érdeke (márpedig miért lenne, mert akkor nem veszel újat), nem módosítja a BIOS-t.
-
-
Thulcandra
senior tag
Néha adnak ki hülye hangokat a winyók, találkoztam már sokfélével, kerregő winyót is láttam már sok félét, mindegyik ment évekig gond nélkül... kivéve azokat amiket már nagyon kereggtek, s folyamatosan parkoltak is
Lényeg, hogy hanguntánzó szó alapján szerintem még egy profi se mondja meg tutira, hogy az most rossz hang vagy egy ismert akusztikai jelenség (mint pl az éles hangot kiadó táp, stb. baromság)
Én mindig úgy voltam, hogy ilyen winyóra fontos adatot nem bíznék, de ha a hangja nem zavar kit érdekel
Egyik irodában egy motorhibás samsung ment még a hiba megjelenése után még másfél évig amikor badsectorok miatt lett cserélve, az a winyó szó szerint visított, csak azért hagyták meg mert ott a terembe nem dolgozott senki. -
lazydog
addikt
Igen, a széles utat választottam, a keskeny helyett.
Ezzel nagy valószínűséggel megnyugtattam a kérdezőt, így már nem éltem hiába.
A te válaszod szakszerű és mélyenszántó, bár nem teljes. Az 1024-et, mint váltószámot nem magyaráztad el.
Szélmalomharcot folytatunk. Nem lepne meg túlságosan, ha még ezen az oldalon találkoznánk ismét totál ugyanezzel a kérdéssel. Ha így lenne, és válaszolnék is rá, kérlek nézd el nekem, ha nem írok belőle diplomamunkát. -
poffsoft
veterán
csatlakozom!
#2122:
addig vacakolsz, míg télleg menthetetlen lesz az anyag.
100 adatmentő progi (ontrack, winternals,hddrecovery,etc), amivel át tudod másolni egy másik winyóra, utána meg le kell gyalázni ezt...
De ha annyira nem is kell az adatmentés, írogassál rá mondenfélét....
[Szerkesztve] -
Bdanyy
addikt
Köszi szépen a gyors választ
Úgy kezdődütt,hogy a hp solution centre frissítette magát(azóta már az sem megy...) a saját vinyómon,aztán újraindítottaa gépet.
Ennél a restartánl a sajátgépben előszö ra 3 partícióból 2 raw leett,1 még látható volt.Kikapcsoltam a gépet megigazítottam a kábeleket,majd újra mikor elindítottma tűnt el a sajátgépből a maradék és maradt 1etlen raw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest