- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
tserrof77 #56137 üzenetére
Nekem meg a padlón volt egy 2.5-es épp írtam rá, amikor véletlenül persze belerúgtam (soha azelőtt), azóta az van, hogy hibás szektorok milliói, de nem is ez az érdekes, hanem olyan, mintha HDSentinel teszteléskor eljutna egy olyan pontra amit vagy nem tud írni vagy nem tud olvasni, onnantól kezdve kattog és utána minden azt követő szektort hibásnak mutat. Meg kapásból I/O error is van, mert feszt az eszköz nem elérhetőt dob vissza. (hát úgy persze, hogy minden további szektor "hibás")
Tehát a HDSentinel nem tudja megjavítani, mert egyszer látszólag megjavítja, újracsatlakoztatom, megint elölről kezdi a javítást. Érdekes, hogy ennek ellenére bizonyos mennyiségű adatot így is lehet rá másolni.Kérdés: Jöhet a kalapács vagy a csavarhúzó vagy ne reménykedjek a probléma megoldhatóságában? Szerencsére semmilyen adat nem veszett el róla, ami elveszett volna, ahonnan rámásoltam, ott még megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SATA 500GB Bazár 25db (860EVO, 850EVO, A400, MX500, SU800 stb.) frissítve:06.22
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest