- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
adult_l
üzenetére
Ha a BIOS látja, elképzelhető, hogy csupán fájlrendszersérülés és a GetDataBack használatával simán megoldható lenne. Írtad ugyan, hogy a Windows nem látja, de szerintem látja, ha még azt a hibaüzenetet is kiírta vele kapcsolatban. Eszerint az Eszközkezelőben szabályosan jelen van, ezzel összefüggésben a BIOS-ban is, tehát innen kezdve az említett tápdugdosós trükköt kifejezetten értelmetlen, sőt káros tanácsként lehetne értékelni.
Mert még egy mobilrack kapcsolójával hagyján, de egy tápdugóval igen könnyű kárt okozni, egyébként is ez esetleg akkor jöhetne szóba, amikor csatlakoztatott vinyóval bootolhatatlan a gép, ezért boot után próbálja rákapcsolni az ember. De erről itt szó sem volt, ha jól látom.
-
siriq
őstag
válasz
adult_l
üzenetére
Nem a legbiztonsagosabb otlet de hatha sikerul.
Eloszor is a biosban autora kell allitani a vinyo detektalast(vagy disable?, bocs mar nagyon regen csinaltam, aszem auto)
Nem kell radugni csak a pata vagy sata csatlakozot a vinyora(tehat a vinyon ne legyen power)
(magyaran egy hot swapot csinalsz)
Azutan boot win es ha bejott akkor radugni a powert.
Ha felismeri akkor "getbackdata" vagy hasonszoru tarsai izzit es ment.
Nekem mar sikerult igy.
Ha megy akkor valszeg nagyon lassu lesz az egesz(mentes a get back dataval stb.) es vesziteni is fog a haverod az adatokbol de meg mindig job mint a semmi.Meg kell jegyeznem hogy ez elmeletileg karosithatja az alaplapot. Amin kiprobalatam gyonyoruen mukodott utanna. Tobbszor probaltam vele, ez egy regebbi lap volt(A7N8X-E Deluxe).
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest