Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStake
csendes tag
válasz
lajszer #39099 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni mi lehet a baj ? Van egy WD Caivar Blue 1TB-os winchesterem és az utóbbi napokban egyre jobban csökkent a kondíciója, már nagyon lassú volt a gép akadozott sok szektorhibát észlelt a HD sentinel. Partícionálva volt 3 felé de most újratelepítettem a windowst és megpróbáltam partícionálás nélkül használni és a kondíciója fokoztosan visszaállt 100%-ra. Esetleg tud nekem segíteni valaki miért van ez ? Nem jól partícionáltam volna vagy mi lehet ? A wincehster nem sokat használt még garanciás most akartam visszavinni de most meg semmi nincs vele
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest