- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Nincs ezek között eget verő különbség. Mivel USB3-as, így a drive igényeinek ez megfelel. Ami még fontos, hogy a gép felől is USB3 vonalon legyen meghajtva, hiszen a tápellátást onnan kapja. Ez pedig sok meghibásodás okozója, ha kevés (USB2 egy port használata - kettőt is úgy célszerű használni, hogy egymás mellettit és nem egy "kockában" lévőket, mert chipsetek között van olyan, ahol a "kocka" két portja egy áramkorlátozó áramkörhöz tartozik).
-
liksoft
nagyúr
Ez gyárilag 850mA-t kér, vagyis USB3-as csatolás ajánlott. De legalább USB3-as aljzat a gépben, mert ez tud nagyobb áramot mint az USB3. Viszont ha már a gépben USB3 van, akkor az ilyen ház nem annyival drágább, mint amennyivel gyorsabb. (Fejből az oxidációra való hajlamát nem fújom.
)
-
liksoft
nagyúr
Ez drive függő. Ahol a gyártó sajnos az érintkezési felületek oxidációját slendrián módon oldotta meg (számol a folyamatos használat mellett a hőtágulás miatt adódó öntisztítással - komoly mérnöki munka, mely a garanciaidő meghatározásában is jelen van
), ott álltában is "meghalhat" egy drive.
-
keszegduda
őstag
Akkor beletrafáltam. Mellette van egy WD 1TB-os, majd átmentem a lényegi dolgokat és ha lefekszik, többé nem fogok venni samut.
Egyébként gariba kaptam vissza némi réfizetéssel ahol is egy 750-es samu ment tönkre 2 nap alatt úgy, hogy a win-t is kifagyasztotta, hasonló olvasó egység hiba jelenséggel (dettó ugyan annál a pontnál ahol a jelenlegi is, azért is tartok egy kicsit az elhalástól, de még nem fagy ki). -
Serricon
senior tag
HDS szerint kondíció 0%, hátravan 0 nap. teljesítmény 100%
De azért töltöttem még rá kb 100 GB-ot, gond nélkül végignéztünk róla 1-2 filmet, szóval annyira azért nem halott, csak papíron.Még van rá pár hónap gari,
RMA-nál ez jelenik meg mint típus:
Seagate BARRACUDA GREEN drive
5400-RPM SATA
2000 GBSzóval jól értem hogy most az egybeolvadás miatt, ha elküldöm nekik a rossz Samsung HDD-t, akkor küldenek vissza egy ilyen Seagate-et?
Épp fut rajta egy seagate-es tesztcucc hosszú ellenőrzése, a rövid nem talált hibát.
-
Aramir
őstag
-
bul07
nagyúr
Raw Read Error Rate mostanra felment 10859-re
Úgy vettem észre ha valamit rá akarok menteni a merevlemezre nagyon gyorsan nő ez a szám , hú kezdek ideges lenni
Még valami hiába van hely a merevlemezen a torrent letöltés megáll CRC hibával
Szerintem kezdek utánanézni hogy mit veszek helyette, persze ez még garanciális így nehéz ügy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest