- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Nincs ezek között eget verő különbség. Mivel USB3-as, így a drive igényeinek ez megfelel. Ami még fontos, hogy a gép felől is USB3 vonalon legyen meghajtva, hiszen a tápellátást onnan kapja. Ez pedig sok meghibásodás okozója, ha kevés (USB2 egy port használata - kettőt is úgy célszerű használni, hogy egymás mellettit és nem egy "kockában" lévőket, mert chipsetek között van olyan, ahol a "kocka" két portja egy áramkorlátozó áramkörhöz tartozik).
-
liksoft
nagyúr
Ez gyárilag 850mA-t kér, vagyis USB3-as csatolás ajánlott. De legalább USB3-as aljzat a gépben, mert ez tud nagyobb áramot mint az USB3. Viszont ha már a gépben USB3 van, akkor az ilyen ház nem annyival drágább, mint amennyivel gyorsabb. (Fejből az oxidációra való hajlamát nem fújom.
) -
liksoft
nagyúr
Ez drive függő. Ahol a gyártó sajnos az érintkezési felületek oxidációját slendrián módon oldotta meg (számol a folyamatos használat mellett a hőtágulás miatt adódó öntisztítással - komoly mérnöki munka, mely a garanciaidő meghatározásában is jelen van
), ott álltában is "meghalhat" egy drive. -
keszegduda
őstag
Akkor beletrafáltam. Mellette van egy WD 1TB-os, majd átmentem a lényegi dolgokat és ha lefekszik, többé nem fogok venni samut.
Egyébként gariba kaptam vissza némi réfizetéssel ahol is egy 750-es samu ment tönkre 2 nap alatt úgy, hogy a win-t is kifagyasztotta, hasonló olvasó egység hiba jelenséggel (dettó ugyan annál a pontnál ahol a jelenlegi is, azért is tartok egy kicsit az elhalástól, de még nem fagy ki). -
Serricon
senior tag
HDS szerint kondíció 0%, hátravan 0 nap. teljesítmény 100%
De azért töltöttem még rá kb 100 GB-ot, gond nélkül végignéztünk róla 1-2 filmet, szóval annyira azért nem halott, csak papíron.
Még van rá pár hónap gari,
RMA-nál ez jelenik meg mint típus:
Seagate BARRACUDA GREEN drive
5400-RPM SATA
2000 GBSzóval jól értem hogy most az egybeolvadás miatt, ha elküldöm nekik a rossz Samsung HDD-t, akkor küldenek vissza egy ilyen Seagate-et?
Épp fut rajta egy seagate-es tesztcucc hosszú ellenőrzése, a rövid nem talált hibát.
-
Aramir
őstag
-
bul07
nagyúr
Raw Read Error Rate mostanra felment 10859-re
Úgy vettem észre ha valamit rá akarok menteni a merevlemezre nagyon gyorsan nő ez a szám , hú kezdek ideges lenni
Még valami hiába van hely a merevlemezen a torrent letöltés megáll CRC hibával
Szerintem kezdek utánanézni hogy mit veszek helyette, persze ez még garanciális így nehéz ügy
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
), ott álltában is "meghalhat" egy drive.