Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
Szia!
Igazad van. Tényleg nem mélyültem el a merevlemezek működésében firmware szerint.
Nézd meg újra a 2 képet és látni fogod, hogy az általad kritikusnak tartott (5,7,197,198) mezőkben csak az egyikben tér el a 2 merevlemez, és mindössze egy értékkel, tehát még mindig nem értem, hogy hogy lehet az egyik lemez tökéletes, a másik pedig teljesen rossz állapotban!!!
Nem cseréltem sem firmware-t sem mást, sőt nem módosítottam semmit. A gyári lemeztesztelő programot használtam a felület letapogatására, s allokáltam a hibás szektorokat. Ennyi.
Utána az egyiken sikerült a a HDD Regenerator nevezetű programmal a hibás szektorokat újramágnesezéssel javítani, de a másikon nem csinált semmit.
Nincs igazad, mert végig futtattam a gyári programot, ezzel sikeresen el is vertem 1,5 órát kb. A HDD Regeneratort nem futtattam végig, mert szerintem xar! Ugyanis, mikor a többi már nem jelez hibát, akkor ő DOS-ból még mindig az első szektortól kezdve hibát jelez folytonosan. Ezt még a gyári progi sem látta, tehát még mindig nem értem.
A Regeneratornak meg lehet adni, hogy hanyadik szektortól kezdjen detektálni. Én ezt a programot csak hiba javításra, nem pedig detektálásra használom. Tehát csak ezt nem vártam végig. Egyébként teljesen üres a winyó, most raktam tegnap este a gépembe!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SanDisk MicroSDXC Ultra 512GB + SD adapter eladó
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest