Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
De értettem, lehetőség szerint 4-nek a többszöröse legyen a másolt fájl mérete, mert akkor használja ki a teljes írandó felületet. Ha például 13kB-os egy fájl, akkor 3 clustert teleír, de a negyedik clusternek csak a negyede lesz kihasználva, tehát az nem lesz átforgatva. Csak ilyen fájlt nem nagyon fogok szerintem találni, ezért ha egy 8 gigás képfájlt kiválasztok, akkor (500:8=62,5) 62 cluster nem lesz teleírva az 500 gigából.
Ezen elgondolkozva, lehet fel kellene darabolni azt a 8 gigás fájlt olyan részekre, hogy kihasználja az összes clustert, például 1073741824 bájtosokra (1024 a harmadikonra), a maradékot meg eldobni, és akkor teljesen kihasználom a felületet. Ha valamiben hibáztam volna, vagy rossz úton indultam volna el, igazíts légyszi helyre...szerintem ötletnek jó ez a arabolásos módszer. Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest