Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz
Core2duo6600 #7362 üzenetére
Az általad vázolt rendszer egyébként minden, csak nem adatbiztonság
. Csak a szerencsének köszönheted, hogy nem volt adatvesztésed. Ha egyszer valóban megáll egy merevlemezed, minden általad hallható, észlelhető előjel nélkül, akkor minden aktuális adatod el fog veszni - tehát amit csinálsz, az nem szisztéma, hanem orosz rulett és nagyon rossz ugyanezt tanácsolni másoknak. Ha az adatokat biztonságban akarod tudni, akkor nem a gyengélkedni látszó merevlemezről kell lementeni őket, hanem elevel olyan rendszerben tárolni, ahol van biztonsági másolat, redundancia, az egyes RAID-variánsok pont erre valók - illetve archiválni kell, más adathordozóra, optikai adattárolóra, egyéb - nem 24/7 használat alatt álló - merevelemez, vagy RAID-rendszerre.
-
kem
addikt
válasz
Hogyan tudom letiltani a biztonsági központomat? Engem is idegesít...
Nem ment föl az XP mert nem volt SP benne?! -
Str8 sk8r
őstag
válasz
...így már tiszta a kép...úgy értelmeztem hogy azért cserélgeted őket mert megtelik...kicsit furcsáltam is...
...amúgy én is hasonlókép állok a dolgokkal...két vinyó raid tömbben a "rendszer" vinyó,a többiek pedig a "tádoló" vinyók...adatot én is csak saját hibámból vesztettem,de az nagy érvágás volt...4-5 évnyi kemény munka eredménye(képek, kisvideók, játékmentések,stb),egy félreklikkelt particiótörléssel a kukába kerültek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest