Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

LOGOUT blog

válasz King Unique #53835 üzenetére

Az aggodalom oka, hogy egy monitorozott (már nem látszó) lapos grafikonos érték elkezdett változni, amit valami okoz. Ha ezt a használat módjának változtatásval lehetne mértékelni, tennék érte, ha nem, hát ez van. Ezt megtudni jöttem. A HDS "hiba határokkal" dolgozik. 1 CRC-re nem írta, hogy "juj", 10-re, 100-ra, "tipusnak megfelelőre kalkuláltra" majd írja. Ennek ellenére nem érném el azt az értéket, míg a HDS riasztásravaló-hibának találja, ha lehetséges. Ha tehetek valamit már most, akkor nem várnám meg, míg az említett dolgoknál is kiírja -ha van ezeknél is-, hogy "juj". -itt több grafikon volt látva...
    Többrétű mentésem pont a 2018-as beragadt adatot generáló alaplapi elem merülés lefojása miatt van (UEFI alapállapota IDE-módu sata... backup elem nélkül az ahci-s win nem indult...) az nem lényeg viszont lehet, hogy másképp kezelném, ha tudom, hogy "X-Y-nak is is volt hasonló, majd lett valami, vagy valamilyen féle gyors halál", mert akkor másra használnám... csak magam jövőbéli kényelme végett jöttem grafikonértékelésért már most.

Új hozzászólás Aktív témák