Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kutkut addikt válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreAz világos, hogy az MBR -> GPT így kimaradna. Én úgy gondoltam, hogy maradna MBR, de a 2 elsődleges partícióból csak az egyik maradna elsődleges, a másik logikai, amit utána már hátha össze lehet kötni a többi logikaival. És azért csinálnám most, mert már meg szeretnék szabadulni a dual boottól, 1 oprendszert szeretnék, amire feltelepíteném a kellő progikat, és kész. Pl 1-2 fejlesztőkörnyezetet, amivel lassan illene lenne foglalkozni még a ZH-k előtt...  Én se értem, de így van, ahogy írtam. A C a mostani Win 10.  Doky586: Szerintem hanyagoljuk egymást!  Ha megnézed, van, akinek sikerült segítőkészen hozzászólni a témához, szóval nem feltétlen kell így reagálni. Ha megnézed, van, akinek sikerült segítőkészen hozzászólni a témához, szóval nem feltétlen kell így reagálni. 
 Egyébként leírtam, hogy ez egy átmeneti állapot, eredetileg 3 partíció volt (mely állapotot gond nélkül vissza tudnék hozni, de az se lenne tökéletes), és most is 3 partíciót szeretnék, egyet az oprendszernek, egyet az adatoknak, és a végére egy kis méretű backup/tartalék partíciót (bár ez sem olyan fontos). A probléma pont azzal van, hogy nem tudom összevonni őket, amivel kevesebben lennének... Ha nem sikerült elolvasni, vagy megérteni, nagyon sajnálom, de nem tudok mit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha megnézed, van, akinek sikerült segítőkészen hozzászólni a témához, szóval nem feltétlen kell így reagálni.
 Ha megnézed, van, akinek sikerült segítőkészen hozzászólni a témához, szóval nem feltétlen kell így reagálni.