- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Feralheart #41979 üzenetére
Ha letapad a fej, akkor is viselkedhet így.
Van egy módszer, szét kell kapni, egy csavarhúzóval a tányért kell fordítani menetirányban, másik kézzel, csipesszel a fejet óvatosan kihúzni a bakra.
Összerakni, ha ezután elindul, értelemszerűen hibás szektorokkal lehet kalkulálni, de előfordulhat, hogy az adatok nagy százalékát még gyorsan le lehet menteni.
Az is értelemszerű, hogy ez a lehetőség olyan kidobásra ítélt HDD-re vonatkozik, ahol vesztenivaló már nincs, profi adatmentésre költeni már nem akar a használója.
(Még mielőtt megint leszólnának az adatmentésben üzleti érdekeltséggel bíró fórumozók.)
-
oncsi
őstag
válasz
Feralheart #41979 üzenetére
Nem hiszek az ilyen beépített hibáknak amik gari időn túl behalnak (globális méretekben, más a helyzet szerintem) Ez inkább Murphy. Az adat visszaszerzés meg csak pénz kérdése. (szerintem te nem az a kategoria vagymint ahogy én sem
De lehet szerencséd. De azt az adatmentés topikban kérdezd. sok szerencsét hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Little Nightmares III teszt
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő