- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
liksoft #41822 üzenetére
Csak az az érdekes, nálam úgy néz ki, véglegesen megjavult két HDD, ami előzőleg szétfagyasztotta a gépet.
Egyiket elég volt felülírni.
Másikat felülírtam, de hamarosan ismét fagyasztott. A nehezen olvasható szektorok itt az elejére estek, többszöri felülírás hatására sem akart javulni az egyik blokk sebessége, ugyanakkor hibás szektorként sem akarta áthelyezni.
Másodszorra is igen nehéz volt elkapni, sőt még nehezebb, de ezután az első partíció kezdetét eltoltam 2 GB-tal, azóta semmi baja. Torrent megy rajta, Windowst is telepítettem rá (csak tesztként), de gond nélkül működik, 1884 adatkapcsolati hiba (ami nem nálam keletkezett) azóta nem növekszik.
Talán még azt érdemes tudni róla, hogy előző használója tudatlanságból 65 000 load / unload ciklust vágott bele.
Elképzelhető, hogy emiatt lett ilyen baja, amit fentebb leírtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Windows 11
- Hardcore café
- Bittorrent topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest