- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
válasz wanted5 #40897 üzenetére
Az az igazság, hogy eddig semmi efféle nem merült fel, a régi és akár a leg újabb harverek is azonnal megvoltak, bűvészkedni sem kellett semmit.
A nejem gépén (nem újabb hanem régi és gyenge) win 7 alatt tökéletesen megy minden és a lemez használható. Nálam ugye ez az írásvédettségi mizéria van de ezt sehogy sem tudom megkerülni vagy feloldani. Látja a lemezkezelő, tudja a méretét azt, hogy NTFS (tökéletesnek látja, az is...) de csinálni nem tudok vele semmit.A windowst mint kizáró tényező nagyjából kilőttem mert linux alatt sem volt látható a cucc. Szóval nagy valószimnüséggel alaplap lesz a ludas. Sajna tudom a win 8 nem támogatott rajta de eddig minden ment simán. Sőt a win 10 RP is futott már rajta hibamentesen!
Talán az lenne számomra a tökélete megoldás ha win 8 as, 775-ös foglalatos, DDR3 at támogató deszkát szereznék bele (próbáltam már) de ez a hármas így ritka mint a fehér holló és lóvém sincs most rá......
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Battlefield 2042
- Billentyűzet gondom van
- Androidos fejegységek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest