Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mefistofeles

addikt

válasz wanted5 #40897 üzenetére

Az az igazság, hogy eddig semmi efféle nem merült fel, a régi és akár a leg újabb harverek is azonnal megvoltak, bűvészkedni sem kellett semmit.
    A nejem gépén (nem újabb hanem régi és gyenge) win 7 alatt tökéletesen megy minden és a lemez használható. Nálam ugye ez az írásvédettségi mizéria van de ezt sehogy sem tudom megkerülni vagy feloldani. Látja a lemezkezelő, tudja a méretét azt, hogy NTFS (tökéletesnek látja, az is...) de csinálni nem tudok vele semmit.

A windowst mint kizáró tényező nagyjából kilőttem mert linux alatt sem volt látható a cucc. Szóval nagy valószimnüséggel alaplap lesz a ludas. Sajna tudom a win 8 nem támogatott rajta de eddig minden ment simán. Sőt a win 10 RP is futott már rajta hibamentesen!

Talán az lenne számomra a tökélete megoldás ha win 8 as, 775-ös foglalatos, DDR3 at támogató deszkát szereznék bele (próbáltam már) de ez a hármas így ritka mint a fehér holló és lóvém sincs most rá...... :((

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák