Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
madeinjapan
csendes tag
válasz
madeinjapan
üzenetére
Éssss meg is oldottam... A régi rendszer is megmaradt, a sata-s dolgok is működnek, én is jól laktam, meg a kecske is, meg a káposzta is

A BŰŰŰNÖS:
"IDE csatornák optimalizálása
Klikkeljünk jobb gombbal a Sajátgépen, válasszuk a Tulajdonságokat, majd a Rendszertulajdonságok közül a Hardver fület, itt klikkeljünk az Eszközkezelőn, a megjelenő menüből pedig válasszuk az IDE ATA/ATAPI vezérlőket.
Itt láthatjuk az Elsődleges és a Másodlagos IDE csatornát. A bejegyzéseken klikkelve és a Speciális beállításokat választva láthatjuk az egyes IDE ágakon levő merevlemezeket, meghajtókat és azt, milyen átviteli módban működnek.
Ahol az Eszköz típusánál Automatikus felismerés van, a Jelenlegi átviteli módnál
pedig Nem használható felirat, ott átállíthatjuk az automatikus felismerést "Nincs"-re, hogy a gép azon a csatlakozón ne keressen induláskor eszközt. Ugyanezt ismételjük a Másodlagos IDE csatornán."Ha valaki ezt beakarja állítani, NE TEGYE! Felesleges, és ez olyan kicsi dolog, hogy tutira másnap elfelejted, aztán új hardver, - 5 év az ideg miatt, és nem ez lesz az első, ami eszedbe jut! Én megtettem, beszoptam, nem kicsit, de megtanultam!
Köszönöm mindenkinek, aki próbálkozott a segítséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest