Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madárpók
aktív tag
válasz
liksoft
üzenetére
Igazából szerelés közben nagyon megszenvedtem vele ugyanis a csavarjait a tuskósok úgy rakták bele,hogy még véletlenül se tudd kiszedni légkalapács nélkül, és azért sikerült elég rendesen megütnöm, de ez csak az én ügyetlenségemről szól...amúgy nem tudom ismered-e az ExelStor márkát mert ez a bizonyos vinyó bizony ezt képviseli, de még nem hallottam rólla, igaz még nem gugliztam rá. Szóval a lényeg,hogy lefuttattam a fixbootot és a fixmbrt, utánna chkdsk, majd format, utánna partíció törlése és újrapartícoinálás és formázás, winxp fel, nem megy, chkdsk 2x, partíció törlése,újrapartícoinálás és formázás, winxp fel és így ezután már volt nincs hiba egyenlőre...igaz a kapacitás több mint felét elvesztettem(gondolom a sérült részeket lezárta) de megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PlayStation 5
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi