Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandee2
tag
válasz
djculture
üzenetére
Tényleg benéztem az útmutatóban, mert a jumper beállítások a PATA vinyóra érvényesek, SATA-hoz nem ír semmit, hogy mit jelentenek a tüskék.. (mondjuk nem értem mi ebben a költségcsökkentés, mert ha kivennék a PATA-ra vonatkozó részt, még spórolnának is vele egy oldalt + tintát)
Viszont mostmár teljesen összezavarodtam ebben a SATA boot sorrendes dologban, neten nem találok egy normális leírást, hogy akkor most miszerint dől el, h melyik lemezről boot-ol.. Annyit tudtam eddig tenni, hogy a fixen berakott vinyó boot menüjébe hozzáadtam a rack-es vinyó op.rendszerét az EasyBCD programmal és így most választhatok indulásnál, hogy melyik induljon.. nem tudom mennyire rossz ez így, hogy a fix vinyó boot managerével indul a rack-es, de jobb lenne, ha a saját boot managerével indulna alapból anélkül, hogy bios-ban minden indításnál ki kéne választani.. (remélem érthető)
A Windows javítás se oldotta meg.. csak van valami megoldás a teljes újratelepítésen kívül, nemrég raktam újra.. :\
Nem gondoltam, hogy számít, bent van-e telepítéskor a másik vinyó is, először használok több SATA-s vinyót egyszerre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest