- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
liksoft #22838 üzenetére
Aha, így már világos.
Én ezt az egészet úgy fogtam fel, mint egy megelőzés. Ha felrakom akkor megelőzöm a problémák. Ezek szerintem nem.
Mert azt nem akartam volna megvárni, hogy elromoljon a winyóm éles használat során mert az nem lett volna a legjobb.
Egyelőre minden stimmel vele, a sebessége is oké, SMART is helyesen írja a 65 MB cache-t és a HD Sentinel is 100/100-at ír. Bár néha kicsit fura hangot ad ki (számomra fura), de lehet csak meg kell szokni ennek is a hangját, mert más mint az eddigieké.
Valamilyen programmal ki lehet szűrni hogy van e valami hibája a winyónak? Ha a HDS 100/100-at ír az már elég?
Egy HD Tune error tesztet végigfuttattam rajta, de nem talált egy rossz szektor sem.
Most már viszonylag biztonsággal pakolhatok rá egy os-t és fontosabb adatokat is?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest