- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pynyo
csendes tag
válasz
Bounti #20951 üzenetére
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám.Az egyik merevlemezemen frissítettem firmwaret de nem úgy sikerült ahogy az a nagy könyvbe meg van írva.Újraindulás után sajnos már nem ismerte fel a bios se a windows se semmi,és azóta se tudok mit csinálni vele.A szóban forgó HDD egy Maxtor DiamondMax 23 STM3320418AS 320GB persze tele adattal.A kérdésem a következő lenne javítható e a HDD vagy csak adatmentés lehetséges vagy egyik se?Többhelyre írtam már az elmúlt napokba de választ nem kaptam még sehonnan se. -
-
válasz
Bounti #20951 üzenetére
Ha esetleg Asus 52-es szériás laposod van (pl k52j/k52je vagy hasonló), akkor az alaplap a bűnös. Ebben az évben vagy 20 ilyen lapost küldtem el futárral, mindben alaplapot cseréltek az Asus szervizben. Ebből 2 esetben 2x (értesített a szerviz, hogy megrendelték a deszkát, majd kicserélték a deszkát, majd újra kellett megint rendelni deszkát, mert az is hibás volt)
A hibajelenség teljesen megegyezik az általad leírtakkal, azaz teljesen véletlen időközönként, mintha csontrafagyna a gép, ez idő alatt darál a hdd (ami akár fél percig is eltarthat), aztán mintha mi sem történt volna, megint megy egy darabig minden kifogástalanul.
Szóval ha Asus-od van, akkor vedd fel a kapcsolatot az üzlettel, ahol vetted, ott megmondják, hogy mi a teendő. (Ami szinte biztos az lesz, hogy hívd az Asus-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Borderlands 4
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen notebookot vegyek?
- OpenMediaVault
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest