- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kernel #11609 üzenetére
Tehát akkor az az xcopy-s másolás, amit itt írnak pl. [link] nem is jó, hiszen felülírja azokat is, amiket írtál, hogy nem szabad módosítani, igaz?
Tegnap megnéztük ezt a leírást, és a végén az ntlrd-t hiányolta... a gyökérben pedig úgy láttam, ugyanazok a fileok vannak mindkét lemezen, lévén mindent átmásoltunk. Próbáltunk utána fixmbr-t, fixboot-ot, a bootcfg látta is a telepített windowst.
Lehet tényleg az lesz, hogy feltelepítünk egyet, és utána másolunk... ekkor a gyökér fileok nem kellenek, csak a Win, Progra, DocSet?
-
harry
veterán
válasz
Kernel #11609 üzenetére
Virtuálisan találkoztam már ezzel, hogy beléptem, és egyből ki is jelentkeztetett... Aztán egyszer egy ntldr hiányzásig is eljutottunk, de amikor ránéztünk a lemezre, ott volt a sys32-ben...Akkor hogyhogy nem találja, vagy ezt hogy értsem?
"Kritikus lépcsőfok itt, hogy a bootszektor-kód megtalálja az ntldr-t"
Nos igen... és ezt hol lehet állítani? Próbáltuk, amiket írtam, de nem jártunk sikerrel.Az mennyit számít, hogy a cél lemez dinamikus-e, vagy sem, és így elsődleges partíció, vagy alapvető kötet? A forrás lemez basic-dinamikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Videó stream letöltése
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest