- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Volt aki táskában autó ülésen tartotta a laptopot. Tapadtan hozta be. Kiderült, kockakövön is ment. Vagyis lehet olyan frekvencia, rezonancia ami le tudja ugrasztani a fejet. Egy hidat is megterveznek szél ellen, mégis volt olyan amikor a híd félelmetes kilengések, csavarodások utan szakadt le. Ott is a rezonanciával arányosan jöttek a széllökések.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Andrew7 #43410 üzenetére
Ha találsz olyant amelyiknek a gyári száma is azonos, azonos a firmware benne, és a gyári adatok lemezen lévő elhelyezkedése is, akkor kicserélheted. Csak ebben az esetben van esélyed ennél a típusnál.
Egyébként is kicserélheted, de a legkevesebb, ha nem működik. Amennyiben nem azonos típus és verzió, meg a zárlatot is kockáztatod.
A Te döntésed.
U.i.: Miből tudod, hogy az elektronika a hibás? Túlfeszt kivéve ez a típus nem ott szokott meghalni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
KISDUCK #43384 üzenetére
A rövid teszt mindig hibát dob, ha van lezáratlan hiba. Vagyis Nálad 32 szektor kérdéses állapotú.
Csak írás/olvasás után fog megváltozni a szektor állapota. Vagyis ami van a drive-on, az előtte mentendő.
A további használhatósága, állapota nem dönthető el ennyiből, és távolról.
-
liksoft
nagyúr
válasz
szakalistvan #43376 üzenetére
Egy rossz tápegység a szűretlen tápellátásával "halálra szurkálja" a drive-ot. Mivel az alaplapon van további szűrés, így a drive az első számú áldozat.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Klaus Duran #43375 üzenetére
Passz. A drive típusa sem derül ki ebből a képből. Ráadásul a SMART csak részben látszik. Van több attributum is. Ezen felül nem tudom értelmezni a szöveges adatokat, hiszen a hozzá tartozó adatok a gyári "0" értéken vannak, míg közli "öreg".
A Hard Disk Sentinel program mit mond?
-
liksoft
nagyúr
válasz
lavorka #43371 üzenetére
Vagyis nem olvastál eléggé vissza, vagy a keresőt nem használtad.
Akkor röviden: A Seagate Raw Read Error Rate értéke folyamatosan változik. Azt figyelni felesleges. Máshogyan működik mint a többi gyártó terméke.
U.i.: Tudom, előbb is leírhattam volna. Azért nem tettem, mert reméltem a hivatkozott oldalakon a keresés közben egyéb tapasztalatokat is magadba szívsz. Vagyis nem írni nem akartam, hanem örömömre szolgált volna, ha tudásod gyarapszik egy kis kereséssel. Most azért elszomorodtam egy kicsit. Ugyanis egyre gyakrabban futok bele ilyenbe. És ez nem a Te, hanem oktatásunk és életvitelünk hibája. Nagy hibának tartom!
-
liksoft
nagyúr
válasz
szakalistvan #43365 üzenetére
Szia!
Ott valami gond lesz. Azért 80 millibit sebességnél gyorsabbnak kéne lennie.
Esetleg le van véve az akusztiai értéke, így lassan megy a seek, ezáltal szekvenciálisan gyors, de randomban pocsék.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
Space marine #43299 üzenetére
Csak ennyi baj legyen! De mennyien boldogok lennénk, ha ennyivel megúszhatnánk az életben!
-
liksoft
nagyúr
válasz
Space marine #43295 üzenetére
A kattogás általában nem zárolás, hanem olvasási hiba szokott lenni (persze a random felülírást esetleg nem zárhatom ki, mert a típust sem ismerem, de a szekvenciális megsemmisítés, vagy olvasáskor 0 visszaadása a jellemzőbb). Erre viszont nem szokás jelszót kérnie a rendszernek. Így azt tudom mondani, vagy a felét árultad el a dolgoknak, vagy iszonyú pech, hogy így jelentkezik a drive halála. Adatmentésre leadható, de az ár a hibától, drive méretétől, korától is változhat.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Space marine #43283 üzenetére
Szia!
Adatmentéses cég ha van hozzá eszköze. Nem minden drive titkosítása oldható meg. A lapos BIOS-a kötötte a drive-ot magához jelszóval. Ez egyedi, és vagy kikapcsolható, vagy nem. Legtöbbször igen, és csak ezután szabad a drive-ot kivenni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Rico45 #43276 üzenetére
Ha egymás után haltak meg egy gépben, a tápellátást megnézném. Lehet, az nyírta ki. Ebben az esetben sem sokkal jobb a helyzet, mert ilyenkor a fejszerelvényre integrált erősítő szokott meghalni, és azért nem olvas.
Szerk: A képen látható darab menthető volt. Óriási szerencsére nem tudott a lemezre futni, mert az élét verte az elhajlott fejjel. Persze koszos lett, de "kis" munka árán lejött az adat. Vagyis nem reménytelen, de szerencse is kell hozzá.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Rico45 #43272 üzenetére
Szerintem ez nem túl egészséges állapot nála. Ezért mondom a mechanikát. Az elektronika esetén (elenyésző volt nálam), a drive adatait tartalmazó alkatrész átrakásával válik csak használhatóvá egy másik panel. Legalábbis ez a biztos megoldás. Különben vásárolsz valamit, és nem vagy előrébb a legtöbb esetben.
Használni akarod, vagy menteni? Ha már nem garanciás, akkor nem érdemes használni, ha viszont menteni kéne, a próbálgatásokkal annyira el lehet cseszni (nem törvényszerű), hogy profinak sem megy később.
-
liksoft
nagyúr
válasz
saelin #43271 üzenetére
Tesztelés (írás-olvasás) nélkül hogyan gondolod kideríteni? Akkor meg előtte le kéne menteni....
Ha viszont tudod, hogy "nő" a megfogalmazásod alapján és Neked kedves, akkor meg miért nem csinálsz biztonsági mentést helyette?
Én sem várom el a páromtól, hogy autót szereljen. Ő sem, hogy én szüljek. Ketten vagyunk egyek, kiegészítjük egymást. Az sem biztos, hogy 50-50%-ban. Ez nem baj, így van jól.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Rico45 #43268 üzenetére
Szia!
Melyik mechanikára, melyik verzió és firmware változattal?
Ja, most jut eszembe, ezek inkább hibásan parkolnak, a fejeket gyűrik össze, így tiszta teres a feladvány legtöbbször ha menteni kell.A régi közel 15 évvel ezelőtti idő lejárt, mikor gyári szám nélkül futottak még a panelek. Mára vagy gyári számra kötik a mechanikához, vagy sorozatonként más a firmware, ezért nem lehet cserélni. Kevés a kivétel.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Livius #43231 üzenetére
Szia!
Hivatalos gyári álláspont szerint nem. A sérülés mértéke nem érte még el a garanciára érettséget. Tápellátási, hűtési gond is állhat mögötte. Ugyanakkor hallottam olyant, hogy legaranciázták. Helytől is függ, a drive sérülésétől is.
Hivatalosan:
Amennyiben a gyártó tesztprogramjával dokumentálhatóan a drive hibásnak minősül, a garancia érvényesíthető. (Ha viszont a teljes felület írása és olvasása után csak százalékosan csökkent de hibátlan, akkor a gyártó a keletkezett hibákra a környezetet teheti felelőssé, így nem garanciális. Természetesen X db áthelyezett szektor után a gyári program is hibát fog adni, ekkor a Sentinel 0%-ra értékeli.) -
liksoft
nagyúr
válasz
Zolcsevita90 #43189 üzenetére
Szia!
Próbáld meg, hogy a Sentinel USB detektálását tiltod. A program beállításaiban megtalálod.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Doky586 #43183 üzenetére
Nem elméleti okoskodás. Van olyan USB-s külső ház, ahol a drive-ot így kezeli az USB chip. Mivel itt SCSI csatolású, és az SCSI szabvány a kezdetektől felkészült a nagyobb szektorméretre, az XP vidáman kezeli. 98 esetén is lehet elméleti esélye, de ott a FAT32-nek már eleve 2TB alatti a limitje. Ezért próbálni sem érdemes. (Illetve maximum azt.) Az ilyen drive esetében ha a külső házból kikerül, az OS már legtöbbször képtelen kezelni, és csak adatmentő program lát rá. (Szívás.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
Nono0000 #43141 üzenetére
Szia!
Ha annak a sarka le van cseszve, és a látott kép fogad, akkor annak annyi. Neten vásárolt, VISSZA! Egy évvel ezelőtt én is így jártam. Azóta HDD-t csak kézből kézbe veszek. Annak széttört a rámpája (4TB Toshiba volt), nem tudott parkolni. Ráadásul, nem is látszott rajta semmi. Azért mertem venni, mert több cuccal együtt jött, és eszembe nem jutott, hogy nem a doboz közepére teszik tripla pufiba, hanem az általad említett zacsiban legalulra!
Kapta is az ívet!
Kellemes Karácsonyt!
-
liksoft
nagyúr
Az LLF mellett DOS-os kép van! Pont azért, mert a LLF során kialakításra kerül a szektor fejléce, adattörzse, és lezárása után a gap is! Így a felület TELJES átmágnesezése megtörténik, melyet csak fix léptetésű rendszer, vagy dedikált servo felülettel rendelkező drive képes megcsinálni.
A Zero-Fill a felület összes ADATTERÜLETÉNEK nullával való felülírása. Itt nem készül el a szektor fejléce, nem foglalkozik a szektorok közötti biztonsági területtel.
Vagyis az előző két folyamat ROH@DTUL NEM UGYANAZ!
Amióta a servo az adatszektorok között helyezkedik el, NINCS LLF! Hiszen a servo információt is törölné! Ha viszont annak hiányában képtelen sávra állni, akkor NINCS adatterülete. Így a gyártók a LLF parancsot az ST157A utántól tiltják a drive-on belül. Ez a drive a LLF használatával kinyírható volt. Ott a figyelmeztetés a tetején. De ez ugye régi drive! Ha innentől NINCS LLF, akkor miről beszélünk?
Elnézést, hogy keményen fogalmaztam, de egyszer és mindenkorra szeretném tisztába tenni a fogalmat. Te csak annyiban vagy érintett, hogy Nálad szakadt el a cérnám. Sorry.
U.i.: A hagyományos 512 B/sector esetében és az AF (4096 B/sector) esetében is minden szektorok közötti "szünetben" ott van a servo jel, ami alapján a fejek a sávon tarthatóak. AF esetén pont itt tudtak a gyártók plusz helyhez jutni, így kapacitást növelni, ami a sebességet is kicsit megemelte.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sanchez638 #43106 üzenetére
A HD Sentinel beépített tesztelőjére gondolsz? Igen. Küldj rá 5* random tartalmú szekvenciális írás+olvasás tesztet.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sanchez638 #43104 üzenetére
A low level még az MFM korában volt. Ugyanis ez magában foglalja a szektor fejlécének írását is. A későbbi ATA drive-ok már csak a szektor adatterületét írták újra. A beszúrt (szektorok közötti) servo megjelenésével meg főleg lehetetlen.
Marad az írás és olvasás. Viszont tesztprogrammal, mert az EGÉSZ felületet tesztelni kell.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sanchez638 #43102 üzenetére
A gravitációs vizsgálatokat sajnos nem tolerálják. Ha attól vannak hibái, felejtős adattárolónak. Viszont asztali gépben a teljes felület többszöri írás/olvasás tesztjével vagy meghal, vagy stabilizálódik. Így eldönthető, ha nincs külsérelmi nyoma, hogy garis-e, vagy használható. Persze ettől még pótolhatatlant nem tennék rá.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sanchez638 #43100 üzenetére
A SMART NEM százalékot mond. Annak van egy táblázata, ahol a különböző jellemzők adatai találhatóak. AZ a fontos! Egyébként 10% esetén nagy valószínűséggel a végkövetkeztetésed helyes. Milyen idős a drive?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sanchez638 #43098 üzenetére
Hibás tápellátás vagy túlmelegedés miatt elektronikája már nem teljesen fitt. SMART mit mond?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sanchez638 #43094 üzenetére
Fejszakadás esetén kattogna meg hörögne. Attól ez sokkal finomabb szerkezet. Pontos típus nélkül saccolni sem tudok.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Picturemaker #43068 üzenetére
Nem, nem fog hamarabb válasz jönni! Pláne, hogy a kérdés ODA való! Viszont több helyre feltett kérdés a válaszadó idejét is viszi, a több kérdés közt megoszlik az erőforrás, így pont az ellenkezőjét sikerül elérni.
-
liksoft
nagyúr
Sajnos kalap "szamócát" ér a leírás, nem teljesen egyértelmű. Ha jól olvastam ki, az ESATA USB-ről megy. Ebben az esetben a két SATA csatlakozó lehet a SATA és PATA portra kötve. Ha ez igaz, akkor az alaplap SATA drive-ként érzékeli a PATA-t, így ennek megfelelő a kezelése is. Azért is jó lenne egy részletes (akár chip szintű) leírás, mert nem minden SATA/PATA átalakító hibátlan. Ha gagyi régi SATA1-es, azzal sok gond lehet. Pl a Marvell SATA2 (88SA8052) már jó.
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Azt kéne tudni, a PATA csatorna hol csatlakozik az alaplapra. Ha a SATA csatornán vagy USB-n keresztül, akkor szerintem az is esélyes lehet menet közbeni cserére. Igazából csak használat közben derül ki ennyire integrált eszköz esetén. Jó lenne egy teljes leírás az eszközről.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #43038 üzenetére
OS nem indul, eltűnik a drive, stb... Van, hogy utána adatmentő programok is csak töredékeket, vagy töredékesen illetve szétszórtan találnak adatokat. Csúnya munkát tud végezni, főleg ha nem egy, hanem 3-4 menetben fut egymás után, és a végén közli, nincs drive amin futhatna.
A hűtőborda helyett én a házba beáramló hideg levegőt a HDD-re eresztem, majd ez a levegő hűt tovább elektronikát. Ehhez légcsatornát kell kialakítani a házon belül, vagyis az oldallap leszedése nem segít, sőt ront.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #43036 üzenetére
Szerinted a Sentinel programban miért van lehetőség a CHKDSK tiltására? Mert a program VISSZAÍR a felületre ha hibát talált. De miért talál hibát? Mert hibásan írt! És az így keletkezett hibát megint javítani akarja hibás írással! Vagyis eszközhiba esetén szét tudja b@rmolni az egész NTFS könyvtárrendszert!
Előbb KELL biztonsági mentést készíteni, majd utána jöhet a CHKDSK!
-
liksoft
nagyúr
válasz
totoya76 #43032 üzenetére
Az ami legalább 3 fizikailag külön eszközön nincs meg, az NEM fontos adat! De ha ezt a tanácsot nem fogadod meg, örömmel várlak a későbbiekben adatmentésre! (Ha még az eszköz lehetővé teszi!)
Hidd el, NINCS biztonságos digitális tárolóeszköz. Csak és kizárólag a biztonsági mentésben lehet és szabad bízni!
-
liksoft
nagyúr
válasz
totoya76 #43030 üzenetére
Miért? Azt írtam dobd ki? Szerintem, hogy használd! A kora miatt viszont fokozottan előjöhetnek hibák. Így azt a mentést amit AMÚGY IS meg kell csinálni minden fontos adatról, ne feledd.
Én örömmel és boldogan használnám, ha méretben, sebességben jó lenne a feladatára.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Travelos #43022 üzenetére
Mivel én a drive legelső szektorát szoktam törölni (HxD program esetleg), majd az OS saját lemezkezelőjét használom, első kérdésedre érdemben nem tudok válaszolni.
Csak akkor célszerű módosítani, ha nagy file-okon kívül mást tutira nem fogsz tárolni rajta. De akkor is működik ez a 8 szektoros beállítás. Szerintem hagyd úgy. -
liksoft
nagyúr
válasz
Travelos #43019 üzenetére
A TC NEM való erre. Az nem fogja megváltoztatni a partíció kezdetét, méretét! Így ha régen XP particionálta, de formázva TC alatt lett, az olyan mintha XP-s partíció lenne rajta. Az XP 63 szektort foglal le az első partíció előtt, míg a W7 2048-at. Amennyiben a drive AF-es, 4kB egy szektora. A 63-ban maradék nélkül nincs mag, csak a 2048-ban. Így XP esetén a partíció nem a fizikai szektor elején kezdődik, hanem a fizikai 8. utolsó virtuális részében (512 B). Ilyenkor MINDEN cluster a fizikai szektorokat "kettévágva" helyezkedik el. Íráskor a drive-nak fel kell olvasnia az írandó terület előtti szektort, hozzáfűzni az írást, és visszaírni. Ez plusz munka. Ha a drive timeout idejéből kifut egy művelet, akkor nem fűzi az előzőhöz, hanem külön kezeli. Ez is lassíthat.
Mivel ez a gyorsabb, ha nem tudod "etetni" elég gyorsan, akkor a lemez körbe fordulására várni kell. Elméletileg a cache-nek ezt kellene korrigálnia, de ha kap ürítési parancsot esetleg, összejöhet ilyen lassulás ebből is.
A partíció helyét kéne pontosan megtudni. Utána a TC másolási stratégiát váltani.
Lehet, hogy tömör kicsit a fenti, de talán segítség lehet ha utána keresel.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42969 üzenetére
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42961 üzenetére
Tudtommal csak bizonyos szériák esetén. Ha viszont belegondolsz, aki ilyent vett, amúgy is vigyáz, és így amúgy sem várható adatvesztés nála.
A konkrét esetben a lemezek átrakását emlegeti, ami nem megoldás. A típus ismeretében másra tippelek.
Te is adatmentésben utazol? Hogyan kerültek el az USB-s cuccok?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42959 üzenetére
Ha a Toshiba MK5055GSX felhő, akkor igen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Adamo55 #42950 üzenetére
Szia!
Megjöttem. A lemezek átrakása NEM segít. Főleg azért, mert a két lemez pozíciója egymáshoz képest, és a forgástengelyhez képest is kritikus. Pár ezred milliméter már akkora excentricitást illetve szinkronhibát okozhat, hogy sem a fejszerelvény, sem az elektronika nem tudja lekövetni. Az is nehezíti, hogy gyári számra párosított a lemez és az elektronika.
Több hiba lehet:
1. A mechanikán belüli elektronika halott.
2. USB áramkör halott.
3. Hibás tápellátás miatt mágnesesen sérült a gyári adatterület.
4. Mechanikailag sérült.
5. Külső elektronika hibás.A fentiekből a 3, 4 kritikus, a többi esélyes. Azért nem árt, ha van valamennyi gyakorlat, szerszám, környezet és firmware-t kezelő rendszer is kéznél a mentés során, mert bármelyik hiányzik, az esély a valódi esély tizede alá esik.
-
liksoft
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42936 üzenetére
Esetleg azonos a gyári száma, ha arra is ellenőriz az aktuális firmware.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42905 üzenetére
Ha a felülírt és ezáltal megsemmisített adatokat is visszahozza, akkor érdekel. Egyébként meg az összes adatmentéses program a felület analízise után a töredék információkból dolgozik. Ha viszont nincs könyvtárrendszer mert felül lett írva, csak a file belső adattartalma (jpg, pdf, doc, stb..) alapján tud menteni. Ez az utóbbi a RAW recovery. A logikai és RAW mentésekhez is több program létezik.
-
liksoft
nagyúr
válasz
multimedia #42883 üzenetére
Tápellátás is lehet kritikus! Érintkezések is. (Ha a tápegység öregedett el, akkor az új HDD-t is hazavághatja.) Egyébként a fontosat igenis menteni kell, sok idő a jelenlegi helyzetben nincs.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42882 üzenetére
Magas labdának jó, de ugye nem gondolod komolyan? ...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42880 üzenetére
Rossz adatkábel adatátviteli hibát okozhat. Viszont nem ismerek olyan ATA utasítást, hogy: "rezsó on". Az adatok jelútja nem galvanikus, hanem kapacitív csatolású.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42878 üzenetére
Áruld el nekem, a SATA kábeltől hogyan is tud megfőni a HDD?
Ilyent még nem hallottam.
Viszont hibás tápellátás (leginkább zajos - tüskék ülnek az 5V-on) nagyon hamar ki tudja nyírni a winyót.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Smktrooper #42864 üzenetére
A másikkal a nem azonos gyári szám miatt nem indult. Az eredetit leveszed, visszateszed, és ha csak (mint Nálad) érintkezési és/vagy forrasztási hiba volt, elindult.
A jelzett kattogás az esetek 95%-ban mechanikán belül a fej és/vagy belső erősítő meghibásodása.
-
liksoft
nagyúr
válasz
germinator66 #42856 üzenetére
Seagate, rendben van. A Sentinel témában érdemes olvasgatnod.
-
liksoft
nagyúr
válasz
gigaherz #42849 üzenetére
A 12V-ból készíti a külső ház az 5V-ot. Mivel a HDD 12V-ot is kér, ahhoz NEM NYÚL! Így a 12V helyett sikerült a drive-ra ráküldened 19V-ot. Ezt egy drive sem tolerálja. Így sajnos van egy kuka HDD-d. Adatmentése még lehetséges, de ilyenkor legtöbbször a mechanikán belüli elektronika is ugrik. Vagyis a drive teljes átépítése szokott csak segíteni adatmentés esetén. Ez viszont nem olcsó.
-
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998 #42774 üzenetére
Minden adatmentéses program amennyire lehet, a leginkább megpróbálja az eredeti struktúrát visszaadni. Ha emlékem nem csal, a GDB demo (vagy R-studio demo) a 64k-nál kisebb file-okat menti. Ha ennél kisebbek voltak a fontosak, akkor demo is jó lehet.
-
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998 #42771 üzenetére
Nem tudom, nem használom. A Get Data Back-et tudom én is ajánlani, de ott csak a legális másol. Az okosított verzióval vigyázni kell, mert van olyan variáns ami rombol, nem ment!
Viszont az olyan adat amiről nincs 3 fizikailag is külön helyen kópia, az "nem is fontos adat".
Menteni, menteni, menteni...
-
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998 #42765 üzenetére
Sosem állítunk helyre, minden esetben fizikailag is MÁSIK! HDD-re MÁSOLUNK!
-
liksoft
nagyúr
válasz
NoMagix #42742 üzenetére
Attól, hogy egy felhasználó jelszavát szeretnéd manipulálni, a drive még nem halhat meg olyan szinten, hogy a BIOS sem látja. Vagy jelszót vár a drive, vagy meghibásodhatott. Ha állás alatt érintkezői oxidálódtak és emiatt hibásan ír, akkor a gyári területre való visszaírást is el tudja rontani. Ezekből látványosan a SMART érhető el. De van más is ami ehhez a részhez tartozik. Következő induláskor minden gyári adat jó, csak pont ez hiányzik, tehát nem működőképes, de nem csattog-kattog, mert a fontos modulokat be tudta olvasni.
Szerintem a fenti lehet. Így a jelszóhoz szerintem nincs köze. Persze messziről pontosan nem határozható meg. Hiszen ha "1 tyúk 1 nap alatt 1 tojást tojik, akkor hány tyúk hány nap alatt hányat?" ? Néha egy-egy hiba hasonló ehhez így a neten keresztül látatlanban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged