Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
flashpointer #26611 üzenetére
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
flashpointer #26607 üzenetére
Mind3 partició törlése (egyenként egymás után) majd lesz a 3-ból 1terület amit particiónálsz majd formázol. Ennyi röviden a történet. A végén megkapod a teljes területet (1-be).
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Helvir #26598 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Partition Magic 8.0 progit, már ha lehet vele " Pen DRIVE USB " -s dolgot csinálni / kezelni.. én régen HDD -hez használtam és tökéletes program.
Lehet vele , törölni, új patriciót csinálni (több fajtát) , formatálni , aktíválni, stb...
Remélem segítettem, ha nem kérlek nézd el nekem !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #26567 üzenetére
Megoldva a problem, csak újratelepítés segített.. beraktam másik HDD mellé secondary-ba és teszt alatt sok "hibás" fájlt talált, (javítva) , de mégse lett jó, mert valami dll fájlt nem talált utána, sz.al new install megoldotta, (még szerencse, hogy kikapcsolás elött (mikor még jó volt) lementettem mindent ami kell)
Thanks for Helping !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #26567 üzenetére
Sajnos nem jó. (mintha a HDD-t csak látná a rendszer, de nem használja) az eredeti winxp prof cd-vel addig jut a rendszer, hogy hardwerkiépités vizsgálata (kiírás) majd fekete képernyő és nem lép tovább. (marad a fekete kép) van compaq recovery op rendszer (winxp prof) recovery cd pack-om is (eredeti 3cd) és arra se sokat reagál a kicsike. Ez az op rendszer és recovery (gyári compaq cd-k) (USA-ENG) 1 helyről származik szóval jónak kéne lennie....(sokszor használtam a recovery cd-ket) Compaq Armada M300 notihoz van / volt. (a notin az eredetiséget igazoló cimke)
L
-
MaxxDamage
félisten
Van egy olyan problémám, hogy rendszer indulásnál kiírja a gép.: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart
Eddig semmi baja nem volt most meg mi a franc lehet!? Hiába restartolom nem indul a rendszer, ötlet javaslat?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #26553 üzenetére
Én a régi idők emlékére a Quantum / Fireball IDE HDD-t sírom vissza, azok voltak ám a jó HDD-k , nagyobb sebesség / megbízhatóság / nagyobb ár
, mai napig is van nekem "szekrényben" 5,10,20,40 GB -os példányok, (működnek 100/100)
A Samsung valahogy olyan szinten van mint a Maxtor (kezdetben) bár most nem tudom mi van vele, már vagy 8-10 éve nem követem nyomon, Seagate megint jó HDD
A fent linkelt Samsung (80GB) érdekessége, hogy USB-n TV-n keresztűl még simán fut és PC-ről is tudok rá másolni, de csak úgy ha Formatálva van elötte.. hiába törlöm le.. megmarad)
, sebaj már a 400 -as van üzembe helyezve újra a HDD tokba (USB 2.0)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
liksoft #26543 üzenetére
Van sok számtech szervíz aki megcsinálja ezt (garin belül-kivül) +pénzért persze, de ottvolt az írásomban, hogy "(elvileg)" , kitudja milyen bolt az ahol vette a HDD-t , azt nem tudhatjuk, de ha számtech bolt ahol service is van egybe ott megszokták csinálni (főleg ha ismerős / barát)
Lehetősége van otthon az adott programot lefuttatni és az adatokat lementeni azt útána bevinni a service-be a HDD-t. (de van aki ezt az oldalt / fórumot nem ismeri az egyből beviszi service-be és elmondja mit szeretne) - (adatmentés
) +csere gari esetén (ha lehetséges)
Papírt nem tudok róla adni !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Helvir #26540 üzenetére
2TB -os HDD ha jól látom?
92(96) hibás szektornál én lefuttatnám a helyedbe "HDD Regenerator" progit , de ha garanciális akkor kérheted az "adatok mentését" a szervízbe / boltba ahol vetted. (elvileg)Én éjjel lefutattam a progit és a legelején volt a hiba (ezért kattogott indulásnál) , 16 hibás sectort talált és azt recovery s most tökéletesen működik (minden adathoz hozzáfértem rajt)
Sok szerencsét ! 1 próbát megér a dolog !
(Service -be mindenképp vidd el !)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Williams #26533 üzenetére
Sajnos mióta használaton "kívül" van már beraktam több PC-be is és mindig csak a formatálást ajánlotta fel a rendszer semmi mást, de most futtatom rajt a HDD Regenerator-t (50%+) -on van , és a legelején van a Bad Sector
(eddig)
Ha végigfutott útána többet tudok mondani.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Helvir #26531 üzenetére
HDD Sentinel képet látva többet tudnék mondani, de elvileg az általad említett 14% -al már elviheted, főleg ha Garis a termék. (1 próbát mindenképp megér, ne habozz elvinni!)
Az biztos, hogy jobb nem lesz, a bad sectorokat a program (HDD Regenerator) csak "áthelyezi" és nem használja a rendszer, de azzal sokat nem nyersz ha csak 14% -os , jelenleg a HDD
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aramir #26527 üzenetére
Hiába van +GB ha nem tudom "megtekinteni" a fájlokat
Többszöri probálkozás útán felajánlja a "Formatálást" azt írja , hogy nincs formatálva.
Kép:
(kattog párat és útána írja ki) - (mikor kiválasztom megnézésre a meghajtót)Formáznám is, ha az adatokat letudnám menteni (csak 1 könyvtár amibe van 80-100GB) kb.
Az érdekessége az, hogy TV-m lejátsza az adatokat ami a HDD-n van...de PC nem (se USB se IDE)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aramir #26525 üzenetére
Az nem befolyásolja ezt a dolgot, de most beleraktam PC -be és a windows indítás elött checkelte a HDD -t (teljes) és közbe is kattog, meg betöltés útán is csak kattog. "Cable Selected" most a Jumper.. új kép mellékelve.
Szerintem elektronikai (panel) baja lesz a HDD -nek, még nem vizsgáltam át részletesen (optical)
Mindenesetre várom az ötleteket, hátha valaki találkozott már ezzel a problémával ...
(alig futott HDD)
USB-s külső HDD-ként volt adattárolásra használva...L
Ha meghajtót megnézném... ezt írja (akarná olvasni, de csak kattog párat!)
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Van a bírtokomban Samsung HD400LD (400GB/7200rpm/8M/PATA) - 2007.04
2007-2008 -ba vettem USB 2.0 Külső HDD -ként (Mega Drive 200)
A problémám vele a következő: Az USB-s házba működik, de csak úgy, hogy a TV-n lejátsza a rajta lévő kép/zene/film.... PC -ről menteni / törölni / másolni nem tudok... csatlakozásnál csak kattog és kattog... próbáltam IDE -ként rákötni PC-re de semmi... (csak kattogás)
Valaki esetleg meg tudná mondani mi lehet a problémája? (évek óta nem használom, servizbe még nem jutottam el vele
)
Fontos, hogy HD Sentinel -el tudtam képet csinálni róla (nem mostani a kép, de azóta semmire nem volt csatlakoztatva!)
Várom a válaszokat / tanácsokat ! (mi okozta ezt és mit lehet vele csinálni
)
(fontos World War I-II , Vietnam , Filmek vannak rajta! - Eredeti)
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest