- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm, megpróbálom.
Talán megnyugtató, lefuttattam a chkdsk-et, előtte defrag. Vagyis mondtam neki, hogy spuri. Jó, de újra kell húznia. Húzz. Húzott, ellenőrzött, a disk tiszta. Reboot, nincs nyikkenés. A következő indításnál kiderül, hogy van e még baj.
Ettől függetlenül ráeresztem a két ajánlott progit. -
zaba
tag
Na, amit sikerült kiderítenem, hogy se a Norton Ghost, se a HDD recovery nemtalált rajta bad sectort. viszont a win ezt írja ki belépéskor:
sérült mesterfájltábla, cksdsk megszakadt.
Ha meg rendszervisszaállítást akarok, akkor:
A meghajtón lévő módosításokat ( D: ) ezután már nem lehet visszavonni, mert vagy nem figyelte a meghajtót a redszervisszaállítás, vagy ki lett kapcsolva, vagy el lett távolítva.
Ez utóbbi azt jelenti, hogy a D-n a renszervisszaállítást már nem fogom tudni visszavonni? Vagy azt, hogy a D-vel már most sem tud semmit csinálni, mert a D-t máregy ideje nem figyeli? A rendszervisszaállítási pontom 9-edikei, a balhé meg 12-én történt velem. -
liksoft
nagyúr
Rengetegszer elismételtük már, hogy a PM-et csak speciális esetben szabad használni, mert abban az esetben ha a hardware-el nem kompatibilisen dolgozik (sajnos van ilyen), akkor a későbbiekben b@zi nagy adatvesztések lesznek. Vagyis legalább a konfigban az első partícionálást és formázást a rendszer saját lemezkezelőjével illik elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged