- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nos, lefuttatva mindkettő.
Hard disk sentinel: [link]
Hd tune: [link]
Ezek szerint megnyugodhatok? Létezik, hogy csak káosz van a winyómon? Akkor viszont miért van (vagy csak volt) a nyik-nyik a bekapcsolásnál?
Kérdezem ezt úgy, hogy fogalmam sincs, mit produkál a winyó a következő boot-nál. Nagyon remélem, hogy nem lesz gond. De ha gond is lenne, illő tisztelettel köszönöm a segítséget. -
Vakegérke
félisten
Köszönöm, megpróbálom.
Talán megnyugtató, lefuttattam a chkdsk-et, előtte defrag. Vagyis mondtam neki, hogy spuri. Jó, de újra kell húznia. Húzz. Húzott, ellenőrzött, a disk tiszta. Reboot, nincs nyikkenés. A következő indításnál kiderül, hogy van e még baj.
Ettől függetlenül ráeresztem a két ajánlott progit. -
zaba
tag
Na, amit sikerült kiderítenem, hogy se a Norton Ghost, se a HDD recovery nemtalált rajta bad sectort. viszont a win ezt írja ki belépéskor:
sérült mesterfájltábla, cksdsk megszakadt.
Ha meg rendszervisszaállítást akarok, akkor:
A meghajtón lévő módosításokat ( D: ) ezután már nem lehet visszavonni, mert vagy nem figyelte a meghajtót a redszervisszaállítás, vagy ki lett kapcsolva, vagy el lett távolítva.
Ez utóbbi azt jelenti, hogy a D-n a renszervisszaállítást már nem fogom tudni visszavonni? Vagy azt, hogy a D-vel már most sem tud semmit csinálni, mert a D-t máregy ideje nem figyeli? A rendszervisszaállítási pontom 9-edikei, a balhé meg 12-én történt velem. -
liksoft
nagyúr
Rengetegszer elismételtük már, hogy a PM-et csak speciális esetben szabad használni, mert abban az esetben ha a hardware-el nem kompatibilisen dolgozik (sajnos van ilyen), akkor a későbbiekben b@zi nagy adatvesztések lesznek. Vagyis legalább a konfigban az első partícionálást és formázást a rendszer saját lemezkezelőjével illik elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest