Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
liksoft #2679 üzenetére
Szia!
Az Everest szerint ugyanakkor 43 C° volt. Ez a része a dolognak igazából nem idegesít, téves mérés lehet. Mivel 5.25-ös helyre van beszerelve, van a winyó előtt egy 3 ventis spéci előlapi hűtő. A jelek szerint teszi a dolgát. Ház oldala leszedve, dőnként taperolok mindent, és a winyó alig melegebb, mint mondjuk a homlokom. Egyébként sok helyen olvastam, hogy a Samsungok hajlamosak a forrósodásra. Hál' Istennek ma nem volt gond az indításnál. Régi a rendszer, tervezek egy reinstallt, aztán vagy taj, vagy tutaj.
Ettől még lehet, hogy a 40 fok fölötti időkben besokallt. Garis, és ha feladja, akkor most tegye, ne akkor, amikor már csak kidobni tudom.
Köszönöm észrevételed. -
Vakegérke
félisten
Nos, lefuttatva mindkettő.
Hard disk sentinel: [link]
Hd tune: [link]
Ezek szerint megnyugodhatok? Létezik, hogy csak káosz van a winyómon? Akkor viszont miért van (vagy csak volt) a nyik-nyik a bekapcsolásnál?
Kérdezem ezt úgy, hogy fogalmam sincs, mit produkál a winyó a következő boot-nál. Nagyon remélem, hogy nem lesz gond. De ha gond is lenne, illő tisztelettel köszönöm a segítséget. -
Vakegérke
félisten
Egyébként az Everest ezt mondja: [link]
Talán mégse kell gariztatnom. -
Vakegérke
félisten
Köszönöm, megpróbálom.
Talán megnyugtató, lefuttattam a chkdsk-et, előtte defrag. Vagyis mondtam neki, hogy spuri. Jó, de újra kell húznia. Húzz. Húzott, ellenőrzött, a disk tiszta. Reboot, nincs nyikkenés. A következő indításnál kiderül, hogy van e még baj.
Ettől függetlenül ráeresztem a két ajánlott progit. -
Vakegérke
félisten
Üdvözletem minden fórumozónak!
Van 2 db Samsung 80-as SATA2-es winyóm, teljesen azonosak. Mindkettő rendszert hordoz, az egyik működik, a másik kábele lehúzva, pihenget. Az egyikkel nincs gondom, a másik érdekes dolgot produkál.
2 napja minden bootolásnál azt mondja, hogy nyik, nyikinyik, gondolom a fej cirkál a lemezen. Utána vagy behúz, vagy lelassul az egész, eszközfelismerésnél kakukk. Kikapcsol, kábel ki a lapból, vissza, bekapcsol, indul a rendszer. Ez is érdekes, mert behúz, megjelenik a kék háttér, és várni kell, hogy megjelenjenek az ikonok az asztalon.
Ez fizikai winyó hiba, vagy elég, ha veszek új SATA kábelt? Esetleg elég egy scandisk futtatás?
A válasz(oka)t előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest