Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ne a rendszer visszaállításával foglalkozz. Mi kell Neked? A rendszer, vagy az adatok?
A CHKDSK-t én csak adatgyilkosnak hívom, mert mindig a kritikus helyzetben vét hibát. Nem Ő tehet róla, hiszen hibátlan szektort olvas, csak az a szektor adattartalma sérült. Így logikus, hogy hibázni fog! (Olyan mintha a benzinkútnál felcserélték volna a tartályokban a gázolajat és a benzint. Ekkor dízelt tankolva nagyon hamar szét fog robbanni a motor, és nam a tankolást végző vagy a vezető a hibás.)
A Get Data Back fizetős adatmentő programmal tudod a még adminisztráció alapján elérhető adataidat másik drive-ra átmásolni. FONTOS! A forrás és céldrive nem lehet azonos, mert ha igen, akkor mentés közben felülírja a mentendő adatokat! -
zaba
tag
HDD recovery helyett HDD Regenerator volt, kb 16 óra volt, mire leellenőrize, de 0 bad sector!
Ezen felül kivettem a winyót, betettem egy keretbe és csatlakoztattam egy laptophoz, de azzal is ugyanaz van, mint mikor az asztaliban a helyén van, azaz :A lemezszerkezet sérült, vagy nem olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A CHKDSK-t én csak adatgyilkosnak hívom, mert mindig a kritikus helyzetben vét hibát. Nem Ő tehet róla, hiszen hibátlan szektort olvas, csak az a szektor adattartalma sérült. Így logikus, hogy hibázni fog! (Olyan mintha a benzinkútnál felcserélték volna a tartályokban a gázolajat és a benzint. Ekkor dízelt tankolva nagyon hamar szét fog robbanni a motor, és nam a tankolást végző vagy a vezető a hibás.)