- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ne a rendszer visszaállításával foglalkozz. Mi kell Neked? A rendszer, vagy az adatok?
A CHKDSK-t én csak adatgyilkosnak hívom, mert mindig a kritikus helyzetben vét hibát. Nem Ő tehet róla, hiszen hibátlan szektort olvas, csak az a szektor adattartalma sérült. Így logikus, hogy hibázni fog! (Olyan mintha a benzinkútnál felcserélték volna a tartályokban a gázolajat és a benzint. Ekkor dízelt tankolva nagyon hamar szét fog robbanni a motor, és nam a tankolást végző vagy a vezető a hibás.)
A Get Data Back fizetős adatmentő programmal tudod a még adminisztráció alapján elérhető adataidat másik drive-ra átmásolni. FONTOS! A forrás és céldrive nem lehet azonos, mert ha igen, akkor mentés közben felülírja a mentendő adatokat! -
zaba
tag
HDD recovery helyett HDD Regenerator volt, kb 16 óra volt, mire leellenőrize, de 0 bad sector!
Ezen felül kivettem a winyót, betettem egy keretbe és csatlakoztattam egy laptophoz, de azzal is ugyanaz van, mint mikor az asztaliban a helyén van, azaz :A lemezszerkezet sérült, vagy nem olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest