- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ne a rendszer visszaállításával foglalkozz. Mi kell Neked? A rendszer, vagy az adatok?
A CHKDSK-t én csak adatgyilkosnak hívom, mert mindig a kritikus helyzetben vét hibát. Nem Ő tehet róla, hiszen hibátlan szektort olvas, csak az a szektor adattartalma sérült. Így logikus, hogy hibázni fog! (Olyan mintha a benzinkútnál felcserélték volna a tartályokban a gázolajat és a benzint. Ekkor dízelt tankolva nagyon hamar szét fog robbanni a motor, és nam a tankolást végző vagy a vezető a hibás.)
A Get Data Back fizetős adatmentő programmal tudod a még adminisztráció alapján elérhető adataidat másik drive-ra átmásolni. FONTOS! A forrás és céldrive nem lehet azonos, mert ha igen, akkor mentés közben felülírja a mentendő adatokat! -
zaba
tag
HDD recovery helyett HDD Regenerator volt, kb 16 óra volt, mire leellenőrize, de 0 bad sector!
Ezen felül kivettem a winyót, betettem egy keretbe és csatlakoztattam egy laptophoz, de azzal is ugyanaz van, mint mikor az asztaliban a helyén van, azaz :A lemezszerkezet sérült, vagy nem olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 500GB nvme ssd eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő